Problem med linker

Jeg vet ikke hvorfor, men svært mange av linkene mine fører nå helt galt avsted, til en oversiktside for wordpress (bloggplattformen min). Dette gjelder spesielt linkene til iherb, og det gjelder også linker som før har fungert. Svært irriterende. Jeg skal melde fra til wordpress, men så lenge må dere huske produktnavnet og gå inn på iherb.com. Kjedelig!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

7 svar til Problem med linker

 1. e84 sier:

  ja, jeg merket det når jeg prøvde å trykke inn på flere av linkene…merkelig!

 2. Sara sier:

  Har merket det jeg også.. Blir nok fiksa om ikke lenge! 🙂
  Hvordan går treninga, C? Kommer den seg etterhvert som kroppen har fått litt hvile?
  Jeg må bare si at jeg har hatt en KNALL treningsøkt nå må morgen»kvisten». Jeg har lest litt om lchf i kombinasjon med trening i det siste.. Jeg VET jo at de to sammen har en helt utrolig effekt, men det finnes jo delte meninger of course! Og da kan man jo kanskje tvile iblant..
  Men holy mama… Jeg aner ikke hvor jeg fikk all den energien fra idag, eller jo! Det gjør jeg! Jeg spiste god lavkarbomat i går, og det belønner seg ekstremt i dag (i tillegg til at jeg spiste mye :-P, hehe!)
  Ha en fiiiiin fredag, C! 🙂

  • Jeg haaater løping 🙂 Hehe 🙂 Treningslysten er egentlig på plass, har et par konkrete problemer/vondter i forhold til løping. Vurderer å legge ut på min egen halvmaraton for å bli ferdig med marerittet 🙂 Mye og energirik mat slår definitivt ut på treningsenergien! Nydelig!

   Såååå kos med en liten update, Sara! Takk 🙂

   God helg! Klem 🙂

 3. Kjedelig . Får håpe du får ordnet opp i det :*

 4. Yasi sier:

  Så kjedelig 😦 Håper det ordner seg kjapt – ikke særlig når slikt skjer 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s