Pakke fra iherb

Jeg har fått pakke fra iherb♥ Abby i iherb lurte på om jeg ville ha en ny konkurranse (ja, selvsagt!). Før jeg drar i gang konkurransen får jeg teste noen valgfrie produkter fra Madre Labs, og jeg har valgt disse (bildene er linket);

I tillegg har jeg fått prøver på shampo, balsam og barnesåpe. Jeg blir så enormt takknemlig for slikt, jeg! I helgen kommer konkurransen! Hvis du vil kan du jo planlegge hva du har lyst på, på produktsidene til Madre Labs!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

18 svar til Pakke fra iherb

 1. Kristin sier:

  Åh, så gøy! *Klikke seg inn på siden* ^^

 2. e84 sier:

  Jeg har også fått pakke i dag, og 2 til er på vei 😉

 3. -m- sier:

  Så spanande da:) Jeg har aldri bestillt fra Iherb før, men tenkte jeg skulle kjøpe noen Omega 3 tabletter. Du har tidligere anbefalt noen slike bl.a fra Iherb. Var inne å kikka på sidene for første gang idag og kjære vene…det var innmari mange produkter. Jøye meg, vet neste ikke hvor jeg skal starte:) Uansett så husker jeg at jeg har lest om 1.gangsbestilling og en kode? Eller husker jeg feil?

  • Husker helt rett 🙂 Hvis du bruker min (CEC253) eller en annens kode første gang du bestiller, får du 5 dollar rabatt på ditt første kjøp. Da får du også en kode du kan gi videre. For hver gang en som har brukt din kode handler, får du en liten prosent av den summen h*n handler for!

   • -m- sier:

    Så fint:) Sitter inne på Iherb siden nå og går gjennom ulike jerntilskudd. Spørsmålet er rett og slett; er det noen som har benyttet noen av jerntablettene på Iherb og kan anbefale noen gode? Det er jo så mange valgalternativ…luksusproblem da:)

 4. Line sier:

  Jeg kommer bare hit jeg: http://en.wordpress.com/types-of-blogs/
  Når jeg trykker på linkene.

 5. Elisabeth sier:

  Har akkurat logget meg ut etter ha bestilt acai-pulveret. Bruker det i alle smoothier og frokostblandinger, det blir så nydelig rosa farge på maten:) Og sunt skal det være, uten at jeg kan skille ut det ene fra det andre av all supermaten jeg spiser nå som jeg kan kjøpe alt billig hso iherb. Er så fantastisk glad for alle produktene, finner stadig noe nytt. Og det beste av alt er at jeg bruker det jeg kjøper, det er ikke sånn «handle fordi det er så fantastisk billig» Jeg har virkelig fått mulighet til å kjøpe ting jeg har ønsket inn i kostholdet, men som norsk helsekost selger til blodpris i forhold.
  Spennende å høre dine anbefalinger:)

  • Min kjære er så oppgitt over pakkene som kommer hit i et sett… Men jeg tenker som deg, jeg synes det er supert! Men det er klart, jeg er jo blitt mer interessert i dette siste halvannet år. Hadde jeg tidligere kjøpt like mye helsekost i Norge, hadde han vel jublet over hver rimelige pakke som kom fra iherb 😉

   Jeg lager så sjelden smoothie. Må huske å gjøre det i høst, altså! Hva slags frokostblanding lager du?

 6. Trine RJ sier:

  Så gøy!
  Jeg fikk også pakke fra Iherb i dag 🙂 Med masse herligheter oppi. I tillegg var det tre prøver fra nettopp Madre Labs.

 7. Yasi sier:

  Iiiih, så gøy 😀 Det dumpet 6 hentelapper fra iHerb i postkassen min igår som jeg skal hente etterpå 😀 *Glede* Super start på helgen 😀

  Ha en fin fredag/helg =)

 8. Elisabeth sier:

  Min frokostblanding er en blanding av ristede nøtter og frø. Det jeg mente var at jeg hadde acai i selve massen. Og den består av naturell soya-yoghurt fra Alpro (har fått dilla på den, og den har bare 2,8 gr karbo. I bakhodet lurer det at soya ikke er så bra, Har lest om det, at man skal holde seg unna helst. Har lest det på blogger, men finner ikke igjen info. Noen som har link til info?)
  I yoghurten blander jeg seterrømme og fløte, acai-pulver og hempfrø. Oppå har jeg litt sukrin, vaniljepulver, (disse kan jo sløyfes) og nøtte/frøblandingen. Det er så godt at jeg får gåsehud bare ved tanken:) Spiser den i helgene, og smoothie hver morgen ellers. Da får jeg i meg 2 egg og kokosfett. Vet ikke ellers hvordan jeg skal få i meg kokosfettet som er så bra, liker ikke smaken i te, og blir kvalm av å spise den med skje.

  • Jeg har også lyst på gåsehud 😉 Skal teste! Jeg har også lest om soya. Særlig på bloggene mjuuugly.blogg.no og siljesreise.com. Jeg bruker ikke soyaprodukter, uten at jeg husker nøyaktig hva jeg har lest om det. Teflonhjerne 🙂 Jeg har også problemer med å få i meg det kaldpressete kokosfettet. Det andre går bra. Mitt beste tips er bounty 🙂

 9. Elisabeth sier:

  Og selvsagt litt bær på toppen:)

 10. anette sier:

  Så spennende med konkurranse, jeg gleder meg 🙂 Og over helga skal jeg bestille hos iHerb jeg også! Det blir første gangen for mitt vedkommede, så jeg er fryktelig spent!! God helg og klem fra Anette 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s