Share your passion vol.2

En av mine favorittbloggere, Tone, lånte bildet jeg postet tidligere i dag – og jammen har hun ikke laget et helt nydelig innlegg! Lesverdig!

Lyst på mer lesestoff? Jeg har linket til to knallgode artikler i Aftenposten om mat på min facebookside. Lik meg på facebook (se høyresiden her) og ta en titt 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

10 svar til Share your passion vol.2

 1. Lele sier:

  Kult bra lesestoff

 2. Fantastisk bilde! Burde henges opp hjemme 🙂

 3. Charlotte sier:

  Omegafettsyrer: Du store allverden! Har tatt lakseolje regelmessig de siste månedene og så nesten – nesten – fram til å få mensen, bare for å se om det gjorde noen forskjell, etter at du skrev om Hormonella i sommer. Og har man sett! Dette må være første gang på sju år at jeg kommer meg gjennom en hel måned (eller sukkerpille-uken på et pillebrett) uten en eneste paracet eller ibux. Hvilken utrolig forskjell, jeg som har pleid å tilbringe 1-2 døgn i en tåke av fosterstilling, selvmedlidenhet, kilovis med smertestillende og tonnevis av sjokolade, har nå ingen plager overhodet! Dine eksperimenter og gode tips har herved transformert livet mitt. Takk!!!

 4. Charlotte sier:

  Ved nærmere ettertanke kan det forresten også kanskje ha noe med at jeg tar min magnesium – men det er jo også et lavkarbotips. Uansett er det herlig å ikke bli forvandlet til et dysfunksjonelt monster på regelmessig basis lengre! Elsker bloggen din, den er så full av fine historier og tips og inspirasjon og lett underholdning. Du er et must i hverdagen!

  • Det kan nok være begge deler sammen! Jeg har akkurat startet med magnesium, så jeg vet jo at det er Omega 3 som gjorde susen her. Men magnesium skal være veldig bra også, særlig under selve perioden.

   Tusen takk for gode ord!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s