Thomas Geisners egen oppsummering

Dette må dere lese, folkens! Husker dere at Geisner satt opp en 10-punkts liste for hvordan han skulle prøve å få lavere fettprosent? Nå har det gått en måned, og den første oppsummeringen er klar. Og den er fascinerende! Fettprosenten har minket med 4% på en måned!

Innlegget starter slik:

La meg si det med en gang: Kunstverket er i endring! Før jeg oppsummerer den siste måneden, vil jeg presisere at hensikten med disse triksene er å bli slankere, ikke få bedre helse. På doktorskolen lærte vi at man må gå ned i vekt for å få bedre helse. Det siste året har jeg innsett at man tvert i mot først må få bedre helse for å kunne gå ned i vekt. Lavkarbo-ferden har gjort meg frisk og tidig, som de sier i Bergen. Men så var det dette med å bli kvitt de siste kiloene, bryte det irriterende platået som hindrer livsstilsendringen i å bli fullkommen. My own work of art…

Inspirerende lesning! Jeg lurer på å prøve det trikset med 30 gram protein om morningen, jeg. Jeg orker sjelden mat så tidlig, men litt drikke kan jeg kanskje klare? Hvilket triks passer for deg?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

4 svar til Thomas Geisners egen oppsummering

  1. Overraskende gode resultater! I’m suprised! Alle tipsene er jo enkle å gjennomføre! 🙂

  2. takker. skal lese nåh!

  3. Charlotte sier:

    Jeg har spist to egg hver morgen de siste tre ukene bare for å få i meg nok protein – fordi jeg vet jeg trenger det og fordi jeg leste at det kan dempe nivået av kortisol, som jeg tydeligvis har hatt veldig, veldig mye av i det siste. Ikke rart, med nattevakter, mye stress og lite søvn. Sammen med en mer stabil døgnrytme har de to eggene fjernet søtsuget og dempet «fysenheten» noe enormt! Jeg som er sukkerjunkie og sjokoholiker! Kommer definitivt til å fortsette med eggene mine bare fordi jeg føler meg så mye bedre, og om jeg blir slankere rundt midjen av det også, vel. Da blir det nok en vane for resten av livet! Kommer nok til å prøve meg på flere av triksene også, for det er dessverre litt for mye skvulp skvalp på midtpartiet for tiden… 🙂

  4. e84 sier:

    leste innlegget først nå, både det orginale og oppdateringen…utrolig spennende og veldig inspirerende blogg…legger den til som bookmark nå. takk skal du ha cecilie 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s