Titt-tei!

Jeg er her 🙂 Jeg bare sitter og jobber! Jeg kategoriserer bildene til boka. Tidkrevende! Ellers er kroppen på vei til å stabilisere seg, så jeg har det mye bedre i kroppen allerede. Herlig! Det går raskt, bare man er litt fokusert.

Ellers fikk jeg nyhetsbrevet fra Lille måne i posten i dag. Det er så mye spennende! Dere som er interessert i kurs og foredrag, bør gå inn på facebook og trykke liker på forlaget Lille måne, eller gå inn på sidene og melde dere til å få nyhetsbrevet. Blant annet skal Andreas Eenfeldt, Espen Rostrup OG Thomas Geisner ha foredrag i Bergen 29.september. Der skulle jeg gjerne ha vært! Kanskje noen av dere har anledning?

Tre leger om lavkarbo»
– Kosthold, trening og din helse

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

2 svar til Titt-tei!

  1. Der skulle jeg også gjerne vært 🙂

  2. Sara sier:

    Herreguuud! Dit MÅ jeg jo!! 😀 Og jeg som bor her i Bergen nå også- fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s