Pssst:

I går hadde vi utegym. En DHL bil kom kjørende og jeg jogget bort for å spørre om han hadde pakke til meg. Mannen kjente meg igjen, gitt. Han bare så på meg og sa:

-Cecilie, ikke sant? Jeg har gitt pakken til mannen din. Jepp, er visst på fornavn med DHL-mannen.

🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

14 svar til Pssst:

 1. Ann-Theres Lorentzen sier:

  Haha! Sååå bra! Morsomt.. Har liksom bestilt en og annen ting da…. 😀

  Ha en forteffelig dag!

 2. Lille meg sier:

  Hihi – artig 🙂 Begynt å bli kjendis ? 😉

  Klem Ellen Kristin

 3. Elisabeth sier:

  Artig med alle disse pakkene, posten her i bygda lurer nok fælt på hva jeg driver med som får pakker SVÆRT ofte:) Lurer på om du kan svare på hva som skal til for å få rewards? Jeg oppdaget i dag at jeg hadde en reward som var hyggelig, men jeg skjønner ikke helt hvor det kommer fra. Er det slik at alle som brukte min kode ved første handel gir meg rewards når de handler senere også?
  Har også fått VIP discount, og der lurer jeg ikke på hvorfor med den handlinga mi:)

 4. S sier:

  Haha! så sinnsykt bra 🙂

 5. Lissi sier:

  Morsomt 🙂 DHL mannen bare gliser til mannen når de kommer med pakke til meg.. Mannen er like oppgitt hver gang..hehe…

 6. haha kult!:D ikek værst det da ;p

 7. Keros sier:

  Hahaha! Jeg elsker DHL-mannen. Vel, jeg elsker han ikke på ordentlig, men jeg blir SÅ glad hver gang han kommer. Det må jo være tidenes mest takknemlige jobb:D

 8. Pauladesign sier:

  Ha ha, jeg ler 🙂

 9. e84 sier:

  haha, festlig! 😀

 10. Grethe sier:

  Hahaha, hærlig! Dhl mannen ringte meg i går og sa, «du jeg har enda en sånn iherb pakke til deg igjen»! Og han kom jaggu meg og leverte pakken på jobb til meg siden jeg ikke vae hjemme! 🙂 Jeg digger DHL!!! 🙂

 11. viblans sier:

  Haha, kjenner meg igjen. Vet ikke om de ble letta eller skuffa når jeg fortalte at vi skulle flytte, han lurte hvertfall på hva de skulle fylle dagene med framover når de ikke hadde meg på ruta lengre:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s