Proteinpulver

Jeg har fått et spørsmål om proteinpulver (jeg finner det ikke igjen, så beklager for så sent svar). Spørsmålet var om jeg kunne anbefale et proteinpulver.

Vel… Her er jeg ikke så bevandret. Jeg bruker ikke proteinpulver selv, men som sjefa i huset (!) styrer jeg hva Einar får bestille. Kriteriene er at det må ha lavt innhold av karber i tilfelle jeg får veldig lyst på. Det må smake skikkelig, skikkelig godt, og det kan ikke inneholde aspartam. Dette kjøper vi:

Dette er et myseprotein som ikke inneholder aspartam. Det er svært lettoppløselig og smaker godt også i vann (særlig med isbiter i). Det er generelt veldig godt på smak. Det inneholder imidlertid en liten mengde sukralose. Jeg synes det er en jungel av proteinpulver der ute, og synes det er vanskelig å vurdere de i forhold til hverandre. Dette smaker iallfall godt, inneholder få karber og er altså uten aspartam.

Dette proteinpulveret kan bestilles fra gymgrossisten.no. En boks à 912 gram koster 269. En boks à 2273 gram koster 599. Gymgrossisten har gratis frakt hvis du handler for over 500 kroner.

Dette pulveret er selvføgelig også å finne på iherb… Bildet er linket dit. Der koster boksen à 912 gram 33,44 dollar, altså 180 kroner.

Favorittene her i huset er French Vanilla og Double Rich Chocolate – 1 scoop av hver i glasset. Jeg ser at de har en smak som heter cookies and cream også… Hmmm…

Hvis du er ny kunde på iherb, får du 5 dollar i rabatt ved å benytte min kode, CEC253.

Ps: Hvis du kjenner til proteinpulver av bedre kvalitet, si i fra!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Tips. Bokmerk permalenken.

15 svar til Proteinpulver

 1. Line sier:

  Jeg har denne: http://www.iherb.com/MRM-Whey-Dutch-Chocolate-2-02-lbs-917-08-g/7025?at=0
  Synes den er god, har den i vaniljesmak også. God i smoothies og Damien synes det er supert å ha i milkshakene sine.

 2. Gry sier:

  Gratulerer med bryllupsdag. Nå har jeg prøvd Bounty oppskriften din, den ble super! Håper det er greit at jeg har blogget den, med link til deg. Takk for flot inspirasjon. Gry : )

 3. Jeg tåler desverre ikke whey,så jeg må kjøpe vegansk som oftest.

 4. lily sier:

  Jeg har også prøvd det Line reffererer til, altså MRM dutch chocolate – men jeg og min svoger syntes det smakte helt GRUSOMT!

  Eneste jeg har prøvd og som jeg syntes er godt er WNT sjokolade og blåbær (kjøpt på helsekost i sverige). Men jeg skal teste ut flere, og trenger absolutt tips!!!

 5. Hilde sier:

  Dette proteinpulveret smaker kjempe godt synes jeg… http://myrevolution.no/myoprotein-750g
  nesten ikke karb. i det heller. Jeg bruker å blande det med fløte for å få mer fett, da smaker det som sjokoladeiskrem, mmmmm…

  Ellers gleder jeg meg så til bakeboka di kommer, nesten litt «dårlig gjort» å si ifra så tidlig, blir så lenge å vente… 😉 tusen takk for en super blog 🙂

 6. Lissi sier:

  Denne bruker jeg:

  http://www.nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=list&b_kid=156390&side=5

  Den er veldig god på smak! Jeg blander med vann og en liten dæsj fløte..Mmmmm.. Veldig godt! 4 gram karber pr. porsjon, helt greit etter en styrkeøkt synes jeg!

  Ser på siden dems at de har en type med Zero carbs og, vurderer å teste den neste gang 🙂

  Og du, gratulerer med bryllupsdag ❤

 7. Marit sier:

  Åjåj, namnam 😉 Virket veldig godt !

 8. Karianne sier:

  Min favoritt (som selvfølgelig er fra iherb;)) er True Whey fra Source Naturals. Det er mysekonsentrat fra kuer som spiser gress, noe som er vanskelig å oppdrive. Den er søtet med stevia. Jeg bruker den mest i smoothie, men den er også grei i vann. Source Naturals har også et økologisk proteinpulver, men det blir litt for dyrt synes jeg. Ellers synes jeg både sjokolade- og vaniljesmak fra MRM 100 % All Natural Whey er gode (dog ganske så søte), og de kan enkelt røres ut i vann, så slipper man shaker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s