Tips om ny nettbutikk

Helene som har bloggen Food is my religion, har startet nettbutikk. Den heter Grønn livsstil, og der finner du produkter og bøker som nok vil interessere mange av dere!

Klikk på bildet for å gå rett til nettbutikken. Har den ikke fint design? Lykke til med nettbutikk, Helene!

Dette er ikke reklame, jeg bare synes butikken er så fiiiin at jeg vil vise dere den!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Tips. Bokmerk permalenken.

8 svar til Tips om ny nettbutikk

  1. Elisabeth sier:

    Herlig side, og enda bedre er det at mange av mine favoritter i mitt grønne og skjønne liv er samlet på et sted! Er ikke fullverdig økologisk, men har byttet ut massevis av produkter som vi bruker daglig (ikke mat) og det er så tilfredsstillende. Anbefaler en herlig og inspirerende bok for de som er interessert: Sophie Uliano, «Grønn og skjønn» (gorgeously green)

  2. Det er en kjempebutikk 😀

  3. Eg elsker gode nettbutikker, og har herved lagt meg til som spent følger via bloglovin 🙂

  4. Helene sier:

    Ååå, nå ble jeg glad!! Utrolig kjekt å oppdage dette innlegget. Kjekt å få tilbakemeldinger på hva dere synes om siden også. Ta gjerne kontakt dersom det er spesielle produkter dere ønsker i butikken. Jeg har mange ideer, men pga økonomien må jeg ta inn litt og litt 😉 Ha en fin kveld!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s