Flere lavkarbovennlige leger!

I går var jeg på fest. Superhyggelig, men jeg er jo alt annet enn partyløve om dagen, så det er intet spennende å rapportere for min del. Men lavkarbo har jo tendens til å bli tema uansett hvor jeg går, og i går ble Dagbladets artikkel diskutert (så usunt er lavkarbo, sto det på forsiden). Da sa en lege: lavkarbo er ikke farlig. Mennesket har spist lavkarbo helt til nå nylig. Men maten vår oversvømmes av karbohydrater.

Yes! Og det er ikke samme lege jeg har fortalt om før 🙂

Forresten, grunnen til at jeg er en festbrems, er at vi skal ha ny fotoshoot i dag! Layout-Live har en tydelig ide om hvordan hun vil ha forsiden, så hun og Foto-Frank kommer om noen små timer. Og jeg, jeg må bake og stæsje meg og kunne ikke risikere hovne øyne og gusten hud 😉

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

8 svar til Flere lavkarbovennlige leger!

  1. Lykke til på shooten 🙂 Eg er sikker på at forsida vil bli like energisk som deg 🙂

    Good luck klem 🙂

  2. Karna sier:

    Hei=) Jeg er for tiden i Australia, og synes det er litt vanskelig å finne alle meieriproduktene her. Har googletranslata litt og resultatet ble slik fløte=cream, kesam=quark, rømme=sour cream, creme fraiche=samme, men jeg finner ikke noe for matyoghurt.. Gikk frem og tilbake flere ganger mellom yoghurthylla og hylla der sour cream, cottage cheese osv er i dag.. Noen som vet om det finnes matyoghurt i utlandet, evt hva det heter? Og om resten av produktene stemmer?

  3. Trine RJ sier:

    Lykke til med fotoshooten! Jeg er sikker på at det blir kjempefine bilder. Gleder meg til å se det ferdige resultatet! 🙂

  4. Dere er så gode! Flinke til å heie på meg, altså!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s