Give away!

Denne skulle selvfølgelig kommet på bursdagen min! Men jeg rakk ikke å handle denne vakringen før i dag. Aller først, en liten historie!

Tidlig på våren 2010, følte jeg at noe virkelig manglet i livet mitt. Ikke materielle ting eller kjærlighet, men et helt annet noe. Jeg savnet å skrive. Som dere vet har jeg alltid vært glad i å skrive, og hadde alltid trodd at det skulle bli en del av hverdagen min. Men årene gikk, og jeg gjorde alt annet enn det.

En nydelig vårdag var vi ute på hytta hos min kusine (som nå gjør layouten på boka) og hennes kjæreste (Einars nære kompis!). Der kom vi i prat om akkurat dette, og jeg fikk luftet disse tankene. Og jeg ble hørt. Det betydde så enormt mye for meg! Etterpå syklet vi tur med ungene, til en liten kafe i Åsgårdstrand. Der hadde de verdens vakreste notatbøker! Hvis jeg noensinne har opplevd noe som et tegn, så gjorde jeg det da jeg så disse bøkene! Jeg kjøpte meg en, og sakte men sikkert er sidene blitt fulle.

I dag har jeg kjøpt meg en ny. Nytt prosjekt, ny bok. De er dyre (189,-) men de er så uendelig vakre. De heter paperblanks, og de er miljøvennlige. Jeg har valgt motivet påfugl, som et symbol på å vise fram det vakre i deg, det som bor i ditt indre og som venter på å slippe ut.

Fortell meg hvorfor du ønsker deg den! Sofia og jeg trekker som vanlig søndag klokka 21. Denne gangen forbeholder jeg meg retten til å velge, ikke trekke 🙂

Lykke til!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

16 svar til Give away!

 1. myfunnydays sier:

  Åhhh, jeg elsker Paperblanks! Jeg har en 7.sans i den serien, og jeg gleder meg skikkelig til de kommer med den for 2012! Da skal jeg ha den store 🙂

 2. Elin I. sier:

  For en nydelig bok!
  Jeg kunne tenkt meg en slik for å skrive ned gode oppskrifter. 🙂
  Jeg tar bilde av mine favorittretter som jeg komponerer selv, og skriver de ut slik at jeg kan lime de inn ved siden av. Til nå har jeg gjort dette en skrivebok, slik jeg bruker å notere i til studiet, men en penere bok hadde absolutt vært å foretrekke.
  Påfugl vekker så mange gode minner for meg fra barndommen. Vi har en liten by-dam i den lille byen jeg kommer fra hvor vi kan mate fuglene. Mamma pleide også å kjøpe en påfugl-fjær til meg hvert år vi var på et marked vi koste oss på om sommeren.

  Klem til deg! 🙂

 3. Ida sier:

  Så utrolig fin! Jeg er helt svak for kontorutstyr, av en eller annen merkelig grunn – tror jeg brukte halvparten av pengene mine på penner, blyanter, farger og notatbøker osv da jeg bodde i England. Jeg har ikke sjangs til å bare gå forbi kontorutstyravdelingen 🙂

  Jeg ønsker meg notatboken til å skrive ned (altså på et annet sted enn bloggen min) alle oppskriftene jeg har komponert, og de som jeg har lånt fra andres blogger og blitt glad i. Senest i går satte jeg meg ned og skrev en liste over alle oppskriftene som skulle få plass i den framtidige oppskriftsboken min – pannekaker, godiskuler, smoothies og en og annen middagsrett (det er ikke til å stikke under en stol at jeg er glad i dessert ;-)). De notatbøkene jeg har fra før av skriver jeg lister i, det er jeg også veldig glad i! Jo, og så hadde den sett super ut på skrivebordet mitt! 🙂

 4. Tonje sier:

  Paperblanks er helt fantastiske, de har så mange fine at jeg aldri har klart å velge meg ut en. ❤ Hvis jeg var så heldig å vinne en, skulle jeg brukt den som en lykkebok. Der kunne jeg skrive ned dikt, sitater, fine ord og gode tanker om små ting. Jeg er veldig glad i passende ord i sammenhenger, og det hadde vært fint å få samlet opp ting på ett sted. Dessuten ville jeg lett kunne åpne boka og ta en titt, dersom jeg bare trengte litt påfyll av lykkefølelse.

 5. Veronica b sier:

  Nydelig! Jeg ønsker meg en slik som dagbok jeg. Jeg er nyoperert med gastric bypass, alenemor og fulltidsstudent. Tenk å ha en slik en å skrive hverdagens strabaser i 🙂 har selv vært tillhenger av ketolyse og lavkarbo, men måtte stoppe pga gallestein 😦

 6. camilla sier:

  Den så kjempefin ut. Jeg kunne tenkt meg en fordi jeg elsker å bake og lage mat å prøve ut litt nye oppskrifter, spesielt etter at jeg ble student, så har jeg begynt med det igjen. er begrensa med penger, så får ikke kjøpt så mye, så da er det ekstra gøy å prøve ut forskjellige oppskrifter, å finne ut hvor mye godt man faktisk kan lage selv om man ikke har så mye penger å bruke. Det gjør absolutt matlagningen morsommere.

 7. Marianne sier:

  Den ville eg brukt til treningsdagbok! – heilt luksus med så fin bok til slikt, men likevel -.

 8. åh! Har aldri vært borti de før. Jeg ønsker meg den,men ikke for min del,men for min mammas. Hun har lapper overalt i huset og skriver på alt av konfolutter osv. det blir skikkelig rotete. jeg kunne likt å gi henne en slik en ,så blir det kansje orden i sysakene ;p

 9. Eg scrapper (skikkelig lekre) albumer til mine 2 småtroll, og driver derfor (nesten daglig) og noterer ned måten dei seier ord på, ting dei lærer seg, gullkorn, korleis dei synger kjente sanger osv. osv., og andre ting som skal inn i albumene til slutt.. Det hadde vore skikkelig kjekt å kunne notere i ei slik fin bok, så fin er den, at notatboka nok kunne gjemmes i en kasse på loftet når den var ferdig utfylt, til eg er gammel og grå og barn og barnebarn skal gå på skattejakt på loftet mitt 🙂 Og så hadde det vore kjekt med ei så flott notisbok, siden den faktisk ligger framme, synlig heile tida.

 10. Elisabeth sier:

  For en vakker bok, nydelig og spesiell med påfuglen. Er spent på ditt nye prosjekt, en ny bok kanskje? Det er jammen spennende å følge deg for tiden:)
  Vil gjerne få ønske meg den vakre boka. Til mitt eget prosjekt: har nå tatt avgjørelsen og skal ta den svenske utdannelsen til lchf-kostveileder som går i Oslo i høst! Nå får det jammen være slutt på å sitte i godstolen og lese alle lchf-bøkene og bare leve lchf her hjemme. Jeg vil ut i verden og spre «det glade budskap». (Har forsåvidt inspirert og veiledet en del kolleger, men jeg vil så mye mer!) Trenger noe vakkert som ramme rundt tanker jeg må få ned på papiret i denne prosessen. Og jeg må si du har inspirert masse med ditt eget prosjekt. Du brøyter vei og viser at alt egentlig er mulig. Så nå har jeg tatt mitt første skritt, og skal skaffe meg kompetanse så jeg kan veilede andre på denne veien:)

 11. faddist sier:

  Åå, så nydelig! Hvem vil vel IKKE ha en sånn fin og spesiell notatbok? Jeg er ihvertfall en dagbok-skriver, og vi vet alle at en dagbok er hellig. En hellig bok må få lov å se litt hellig ut også. Den inneholder tross alt noe helt spesielt.

 12. Charlotte sier:

  Å, disse bøkene er så fine! Ville brukt den som en notatbok til å skrive ned tanker, følelser og utviklingen til gutten som ventes her snart 🙂 Er ikke noe fare å dra opp en slik bok i tide og utide 😉

 13. Flott skrivebok! Den ville jeg brukt som min dagbok. Jeg nettopp startet med lavkarbo kosthold og ser det som verdifullt for meg selv og skrive ned hva som skjer med meg underveis, hva jeg spiser og hvilke tanker som kommer. Jeg vil skrive ned erfaringer jeg gjør og tips og ideer jeg finner hos andre bloggere. Jeg finner masse inspirasjon i din blogg og andres her på nettet. Ha en god helg 🙂

 14. -m- sier:

  Nydelig bok ja:) For min del er det mest kjedelige fagdokumenter som produseres i disse dager så tanken på å formulere noe med penn på ett papir..utenom handlelapper til Rema`n, virker superfjernt. Derfor står jeg over denne gang, og gleder meg til neste «give away», alltid stas.

  Ser at det er masse flotte kandidater til påfuglboka…og det virker som om du kommer til å få ett vanskelig valg:) Lykke til alle sammen.

 15. Marit sier:

  Så fin! Ønsker meg boka, for jeg noterer alltid når jeg er på kjøkkenet, og det er ofte! Er kokkelærling, så jeg skriver stadig, og det er ikke akurat fine notater. Kunne trengt en bok der jeg kunne ha skrevet ned alt pent og ordentlig, og fått orden på rotet til fagprøven.
  Har også en egen liten bok til rå sjokolade og sunnere variasjoner på kaker og snacks, som jeg ikke får prøvd å lage når jeg er på jobb, med mine egne oppskrifter og fra diverse mat og helseblogger 🙂

 16. Silje Brynildsen sier:

  Utrolig vakker bok. Jeg begynner i praksis imorgen, det heter andregangspraksis og foregår i 3 år barnevern. Jeg skal jobbe med ettervern, 18 – 25 år og hjelpe ungdommer ut i livet, dette innebærer det å bo alene, budsjett, matlaging, egentlig alt mellom himmel og jord.
  Det hadde vært utrolig godt å ha en slik bok å skrive en logg i. Det er mye inntrykk som kommer under praksisperioden og mye som skal huskes på.Så da hadde en slik bok vært midt i blinken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s