Endelig fredag

I går feiret vi pappaen min og meg. Jeg fikk ny løpebukse og Gucci-briller av mann og barn. Ny treningsgenser og sjokkis av bestissen med familie, og så fikk jeg penger. Det er ingen hemmelighet at pengene mine har fått bein å gå på i sommer. Mens andre bruker feriepenger på…ferie og oppussing, har jeg kjøpt smør, egg, fløte, bær, og skåler, bakeboller, slikkepotter, kluter osv.

I går kveld var jeg så trøtt. Jeg prøver jo virkelig å hente meg inn. Jeg er i gang med ny 8.klasse, skal promotere boka mi etterhvert samt begynne med et nytt prosjekt. Men disse dagene nå er jeg litt i meg selv. Litt sliten, rett og slett. Jeg trenger ro og avslappning. I går lagde vi med oss te og krøp tidlig opp i senga. Der la jeg meg godt til rette på spikermatta, og så koste vi oss med det nydelige intervjuet med kronprinsparet. For et nydelig par!

Jeg vet jeg maser om den spikermatta, men den er gull verdt. Når jeg er sliten, har vondt, trenger å roe meg ned, trenger å være litt alene med egne tanker… Å ligge på den i senga før jeg sovner gjør at jeg sovner så godt. Helt nydelig!!

Jeg ønsker dere alle en strålende fredag!

Klem C♥

Mine nye briller:

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

11 svar til Endelig fredag

 1. Tina sier:

  Flotte briller. Blir nok kuleste moren i gata med de:-) Ja spikermatta er super, enig med deg der. Ha en nydelig helg. Varme klemmer fra meg i Tyrkia:-)

 2. Line sier:

  Ha en god fredag Cecilie 🙂
  Tror modern gav bort sin spikermatte jeg. Det er litt synd, for noen ganger hadde den kledd meg tror jeg 🙂

 3. Elisabeth sier:

  Spikermatte er nydelig, endelig har jeg kommet inn i en daglig rutine med det igjen om kvelden. En kopp te ved siden av høres godt ut. Pleier ofte å lese, eller jeg hører på en meditasjon samtidig. Anna Hallèn snakker varmt om matta i mange sammenhenger også, bl.a. i sin nye bok LCHF for kvinner. Bra bok, anbefales. Kjøpt på svensk selvsagt, for den er jo bare tilgjengelig der. Begynner å få vel mange lchf-bøker nå. Det har nesten blitt en mani, så selv om det er lite nytt bare MÅ jeg ha dem:) God fredag til deg også

  • Jeg har ganske mange kokebøker etterhvert (lavkarbo). Men jeg klarer jo ikke å følge en oppskrift, så jeg har fortsatt ikke laget noe som helst fra de. Anna Hallens første bok kommer ut på Lille måne, tror den kommer i 2012. Jeg synes hun er superdyktig! Liker bloggen hennes kjempegodt også!

   Jeg har ikke fast rutine på matta. Men jeg prøver virkelig å huske på den, og synes det er nydelig! God helg, Elisabeth!

 4. Sara sier:

  Du får bruke helgen på avslapning og på å gjøre akkurat det du har lyst til (nesten) 😉
  Jeg for min del har allerede fått trent godt (styrke + tabata) og gjort unna litt skolearbeid. Og nå er jeg snart klar for forelesning om karbohydrater!! Du må tro jeg gleder meg! Men er faktisk aller mest spent! Har jo allerede (etter bare 1 uke på dette studiet), merket at fettfobien er tilstede, og at man absolutt bør proppe i seg en god del frukt osv. Men jeg gir det en sjanse. For jeg lærer jo utrolig mye, og mer vil det absolutt bli. Jeg tviholder på boken Matrevolusjonen, for å kunne koble det jeg lærer på skolen opp mot lavkarbo – spennende! Slik kan bli enda mer sikker i min sak, og kanskje ikke føle meg så «utenfor» når jeg takker nei til pizza, sjokolade, potetgull osv. Og som sagt.. De dagene jeg tviler litt, så titter jeg innom deg (og Line), og får tilbake troen. Jeg VET jo at lavkarbo fungerer og gir mange helsefordeler, men alikevel er det utrolig hvor enkelt en «bedreviter» kan få meg til å tvile.
  Håper du får en superbra lavkarbofredag- og helg! 🙂
  Klem Sara

  • Hei, vennen! Herlig å høre fra studenten min 😉 Du, hvordan går det nå? Var fadderuken ok?? Hvis du har en foreleser du synes virker ok, så kan du jo spørre om han/hun er interessert i å lese Matrevolusjonen! Det går også an å diskutere det med frukt. Statens anbefalinger er 2 frukt om dagen. For slanke og friske er jo neppe det et problem. Men det går an å diskutere om dette er noe for alle. Har foreleser erfaring med at mange får appetitten utfordret ved å spise frukt, for eksempel?

   God helg, søta 🙂

   • Sara sier:

    Det går mye bedre! Flott å bli kjent med så mange engasjerte studenter, altså 🙂
    Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt skuffet over fadderuken, kanskje fordi jeg vet at fadderuke i Trondheim bl.a er mye bedre 😉 Følte det ble mye det samme om igjen. Uteliv, pub til pub, konsert osv. Men har iallefall begynt å gjort meg kjent med byen!
    Hun ene foreleseren vår virker veldig grei, – nyutdannet ernæringsfysiolog. Har tenkt å ta opp enkelte temaer fra boka når det passer seg slik. Føler jeg må bli litt «varmere i trøya» først. Men tror absolutt alle sammen har noe å lære fra den boken – uansett hvilken oppfatning man har på kosthold. (Han andre foreleseren forressten, har har undervist det samme år etter år etter år etter år, om du skjønner 😉 )
    Men det er uansett veldig interessant å lære. Vi lærer jo det grunnleggende, og deretter velger vi jo selv hvordan vi velger å bruke det videre, på en måte. Slik tror jeg vi alle kan lære litt av hverandre.
    Det ble poengtert under forelesningen igår om karbohydrater (da spesielt med tanke på diabetikere) at det er individuelt hvordan kroppene våre reagerer på ulike matvarer. Vi kom også såvidt innpå temaet lavkarbo, men rakk ikke så mye. Men jeg tror nok dette kan bli et hett tema utover semesteret(ene), ettersom vi hele tiden skal følge de aktuelle helsenyhetene og interessen for dette.

 5. Da ønsker jeg deg en avslappende helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s