Kveldskos

Kroppen er en snodig sak, rett og slett. Samtidig som jeg har vært giret, har kroppen signalisert at den ønsker ro! Jeg har bare sovet 5 timer de siste nettene, altfor lite. Så i dag har jeg gjort masse, men jeg har vært tung i hodet og sår i halsen. Etter at manuset ble levert har jeg også bare hatt lyst til å være hjemme!

I stad dro jeg på meg løpetøyet, og dro av sted. Men så kjente jeg etter. Jeg har sovet for lite. Jeg føler at jeg brygger på noe. Jeg har begynnende beinhinnebetennelse i begge bein (hysj, jeg vil ikke snakke om det!), jeg vil rett og slett ligge i sofaen. Jeg har nesten ikke sittet i sofaen en gang i sommer.

Samtidig er det bare 5 uker til halvmaraton. Jeg har skjønt for lenge siden at jeg kommer til å løpe saaaakte. Jeg har IKKE tenkt å trekke meg. Men jeg dro hjem igjen i stad. Ja, jeg kunne ha pushet meg ut på tur. Jeg kunne ha løpt en kort tur i stedet for en lang. Kanskje jeg til og med hadde hatt det nydelig etterpå. Men jeg lyttet og kjørte hjem. Hva hadde dere gjort?

Og nå sitter jeg i kosedressen min og venter på min ♥venninne. Vi skal ligge i sofaen, se film og knaske i oss dette:

Grønnsaker og dipp. I den tomme skåla foran skal det selvfølgelig være sjokolade – hvis jeg finner noe! Og dippen er den gode, gamle Holiday. Jeg tok meg den frihet å IKKE lese varedeklarasjonen.

Gleder meg! I morgen venter nye 8.klassinger på meg, så det er jo viktig at frøken er uthvilt. Til grønnsakene serveres det:

Disse er bestilt på pukkaherbs.com. Jeg tror det kostet litt over 160 kroner inkuldert frakt. En pakke var gratis, men altså 8 pakker! Disse teene koster 50-80 i Norge. Disse er veldig hyggelige å gi bort også, synes jeg!

Filmen vi skal se, er denne. Skikkelig jentefilm!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo, Småplukk. Bokmerk permalenken.

19 svar til Kveldskos

 1. anette sier:

  fin film – fikk reisefeber av å se den! sitter her med en pukka night time te nå. kos dere 😉

 2. Lissi sier:

  Kos deg med venninnekveld og film 🙂

 3. Takk for tips om pukkate, den er altfor dyr og altfor god! 🙂

 4. Pauladesign sier:

  Den filmen så jeg baksetet i bilen vår et sted på vei gjennom Frankrike( på motorveien vel og merke). Den er kjempe fin.
  Ellers vil jeg bare si at du burde ta en god dose C-vitamin. Det gjør alltid jeg om jeg kjenner kribling i halsen.

 5. Elisabeth sier:

  En søt og deilig film å koble av med sammen med en venninne. Og kosematen var jo særdeles tiltalende.
  Høres ut som kroppen din trenger litt hvile nå. Selv om hele prosessen med boka har vært masse opptur og sikkert har generert mye energi, har det også medført stress. Og når kroppen sier fra med ymse helsemessige småting, er det riktig å følge den og la den få hvile. Hvis man overser for mange slike små signaler, må kroppen til slutt skrike høyt for at vi skal høre. Det vil si at vi risikerer å bli ordentlig syke, kanskje også langvarig.
  Men samtidig kan jeg lure meg selv til for eksempel ikke å trene, fordi jeg kjenner veldig mye rart i kroppen hvis jeg kjenner etter. At jeg blir litt for «lyttende» iblant, at jeg egentlig burde pushet meg selv. Vanskelig balansegang det der. Men jeg vil uansett anta at din kropp vil elske deg når du nå lar den få en hyggelig kveld med en venninne, sunn kosemat og gode teer.
  Og lykke til med møtet med elevene dine i morgen. Selv har jeg en 10. klassing som stormgleder seg til skolestart. Villt begeistret over å bevege seg framover i landskapet mot egne valg av utdanning og et voksenliv. Sier hun skal nyte dagene, men hun har det travelt med å komme ut i verden, gitt:) Vitebegjærlig og klar for det meste. Ha en god kveld:)

 6. la beina hvile litt så du er klar til å løpe når det virkelig gjelder. grønnsaker og dip er nydelig 😀

 7. Sigrid sier:

  Viktig å lytte til kroppen, kos deg med god film! Akupunktur har tatt knekken på beinhinnebetennelse her i huset, anbefales dersom du er plaget.

 8. Marianne sier:

  Lytt til kroppen – alt anna straffar seg, er min erfaring. Takk for tips om te :o)

 9. Anja sier:

  Tusen takk for tipset! Elsker Pukka. Men har ikke prøvd mer enn tre teea enda, siden de er så dyre. Nå har jeg da kjøpt 9 ulike! Hurra for de 🙂 Gleder meg til de kommer i posten, da blir det Trondheim Tea Party believe you me.

 10. Tina sier:

  Jeg hadde nok sikkert vendt nesa hjem jeg også om jeg hadde kjent at kroppen ikke fungerte. Eller så hadde jeg vel kanskje til nøøden gått en liten tur, men det kommer jo helt ann på hvordan jeg hadde følt at kroppen var. Det er nok mangel på søvn og en etterreaksjon for den travle sommeren du får nå vil jeg tro. Jeg har et supert tips om du brygger på halsondt/forkjølelse. Har brukt det mange ganger + andre har også god erfaring med det: Du trenger:

  Solbærsirup – ups…… men dette er nødsituasjon
  fersk ingefær
  nellikspiker
  honning – ennå et ups, men nødsituasjon
  vann
  Kok opp 3 store kopper/krus med vann, når vannet koker har du i ca 15 nellikspiker og en tommelstor hakket ingefær, ha på lokk og la dette stå og trekke i 10 min. ha så i 1 ts honning og solbærsirup etter pr kopp og sil over krydderblandingen. Ingefær og nellik er bedøvende og dreper bakterier enkelt forklart. Har unngått mange pensilinkurer p.g.a. denne drikken jeg. Lykke til med nytt skoleår og god bedring Cecilie. P.S. gleder meg til pakke i posten når jeg kommer hjem fra ferie:-)

 11. e84 sier:

  Ser helt nydelig ut! Håper dere koste dere masse og at du har fått en god nattsøvn i natt! 🙂
  Uff…beinhinnebetennelse? Da MÅ du være forsiktig kjære deg…, for det henger i leeeeenge 😦
  Når det gjelder forkjølelse og spesielt sår hals, vil jeg anbefale deg og alle dine lesere om å prøve Sambucol med svarthyll. Det er bare fantastisk. Jeg tyr alltid til det når jeg begynner å få vondt i halsen og da blir jeg raskt frisk igjen. I tillegg er den veldig bra for immunforsvaret også. Den selges på helsekosten i Norge og koster rundt 200-lappen, men til min STORE glede har jeg nå funnet den på iherb også. Selvfølgelig VELDIG mye billigere. HURRA HURRA HURRA! 🙂

 12. Strikkelaura sier:

  Et tips for de som bor i nærheten av grensa: Pukka koster litt over 30SEK i Sverige 🙂

 13. Ann Kristin sier:

  Så nydelig det knasket så ut. Dette skal jeg lage neste helg(eller en dag midt i uka -hehe) og roe ned forran TVen.. Deilig med sånne dager når det ellers går i ett kjør!:) Takk for inspirasjonen og lykke til med treningen frem til halvmaraton – du er tøff!!

 14. Keros sier:

  Hei Cecilie! Jeg måtte prøve ut lunchtipset ditt fra i går, og det falt så i smak at jeg tok meg den friheten til å legge det ut på bloggen min. Linket så klart til deg. Håper det er i orden?:)
  Må ellers bare si at jeg er fast leser av bloggen din, selv om jeg er dårlig å kommentere… Du er så flink å oppdatere, og har så mange herlige innlegg!:)

 15. Hilde sier:

  Det er nok riktig av deg å lytte til din egen kropp 🙂 Hvertfall når du vet at den er på underskudd av søvn!

  Forresten – den filmen er helt fantastisk!! =D

 16. SiljeOhlaLA sier:

  Pukka te er suveren. Har du testet Kusmi te? Blitt helt hekta på den her i LA! Et pluss er at den kommer i utrolig fine bokser…:)

 17. viblans sier:

  Kjenner meg SÅ godt igjen i soveproblematikken når man er spent på noe som skal skje. Hadde det bare funnets en av – og på bryter, hjernen jobber ikke alltid i samarbeid med resten av kroppen;-) Har hatt mange søvnløse netter selv den siste tiden, pga et prosjekt som skal finne sted i slutten av NOVEMBER. Sukk…
  Takk for tetips, latterlige priser i norske butikker. Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s