Apropos giret…

Takk for tilbakemeldingene i går, dere er herlige! Apropos giret… Jeg ryddet skuffer og skap på kjøkkenet til klokka to i natt… Jeg legger meg alltid tidlig, helst før 23. Men i går var jeg giret… Hele 3 søppelsekker ble fylt opp. Når jeg først skal rydde, kaster jeg med hard hånd. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg hater å rydde, så dette er jo en bragd 🙂

Jeg kan avsløre at jeg skal i gang med nytt prosjekt… Men som min mann sa, da MÅ vi ta en sjau på kjøkkenet først. I sommer har jeg ikke hatt tid til det, og skap og skuffer har blitt fylt opp utstyr og nødvendigheter til bakeboka. Så i går startet jeg! Det er utrolig deilig å ha litt ekstra energi å bruke av og til.

Jeg lover forresten at jeg ikke bare skal bable i vei om boka mi i et sett. Men jeg har veldig lyst til å skrive et innlegg om veien fra ide til bok. Er dere interessert i et slikt innlegg?

PS: I morgen sender jeg ut premier til dere som vant giveawayen for litt siden. Jeg venter fortsatt på adressen til ELISE,  jeg hadde tenkt å sende ut alt på likt. Ta kontakt hvis du leser dette, Elise 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

17 svar til Apropos giret…

 1. friggogfulla sier:

  Jeg vil med glede lese om veien fra idè til bok! Ja til et slikt innlegg! Ellers må jeg bemerke at jeg virkelig unner deg denne kilden til begeistring og oppspilthet. Det virker nesten som om du har de velkjente symptomer på forelskelse! Sikkert fantastisk deilig og energigivende, men kanskje litt plagsomt i sin intensitet 😉

 2. Tina sier:

  Et stoooooooort JA fra meg også for et innlegg om veien fra ide til bok:-) Er det ikke en herlig følelse å få ryddet skikkelig. Det er noe som gir meg en indre ro:-) Ha en nydelig dah i ryddesjauen:-)

 3. Therese sier:

  Bare kjekt å lese om boka de og blir aldri lei 😉

 4. Hilde sier:

  Jeg vil gjerne høre om fra ide til bok!! Spennende!

  Ellers var du nå en liten inspirasjon for rydding her hjemme for meg også! Jeg går nemlig og kvier meg for å vaske og rydde kjøleskapet – det syns jeg virkelig ikke er moro!! Kanskje jeg bare må kaste meg ut i det? 😛

  Ha en fin søndag 🙂

 5. Kristin sier:

  Jeg vil gjerne lese det innlegget om veien fra ide til bok! Spennende 😀 Innimellom, når man først kommer i gang med ryddingen, så klarer man ikke å stoppe, og da fortsetter man til det er fullført. Og glad for det skal vi være! Det er aldri lett å fortsette på en halveis fullført jobb 😉

 6. Jeg det har jeg lyst å lese om! 🙂

 7. Silje Silje sier:

  Jeg har kjempelyst å høre om veien fra idé til bok! 😀

 8. Trude sier:

  Jeg vil gjerne lese et innlegg om veien fra idè til bok 😀 Høres spennende ut!

 9. mie mari sier:

  Er alle oppskriftene lchf? Isåfall bestiller jeg boken så snart den kommer på hyllen! 🙂 Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s