Giret…

Nå fyker manuset mitt rundt i den vide verden (Oslo?) for å gjennomgå språkvask og korrekturlesning. Redaktøren min ringte i går og fortalte hvilke fantastiske tilbakemeldinger hun får. Jeg blir så rørt! Faktisk fikk jeg nesten ikke sove i natt. Når noen blir så entusiastiske for noe lille meg har laget, blir jeg helt giret i kroppen og finner ikke roen. Jeg la meg med sug i magen og våknet med sug i magen. Innimellom der lå jeg våken et par timer!

Det som er spesielt med boka mi, er først og fremst tekstene. Små, kåserende tekster om hverdagsliv, knyttet opp mot oppskrifter. Og så er det oppskriftene. Jeg har gjort det så enkelt som mulig. Lesere kommer nok i alle varianter, men jeg selv er slik at hvis ingredienslisten blir for lang, så blar jeg forbi oppskriftene.

Jeg vil at du som blar i boka mi skal få lyst til å bake! Jeg vil at du skal se på ingredienslisten og tenke at dette kan du få til! Og så tar du en titt på bildene av mine svært hjemmelagde kaker og brød og tenker at du kan lage det finere enn meg! Jeg drømmer om at du leser tekstene mine og blir inspirert til å kysse mannen din en ekstra gang om morningen og til å la ungene få prøve seg fram med å pynte kaker, lage oppskrifter, steke vafler  og å lage syltetøy med sukrin til å servere ved siden av.

Åååå, som jeg gleder meg til å se boka mi! Den kommer i starten av november som dere vet, og jeg kan nesten ikke vente!

PS: Boka passer for alle som er interessert i å bake uten sukker og mel, men som vil ha oppskrifter, tips og ideer til å bake med naturlige ingredienser!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

24 svar til Giret…

 1. Gratulerer, selv om jeg ikke kjenner deg (selvfølglig på en måte gjennom bloggen din da 🙂 så føler jeg det er så riktig å si at det er UTROLIG vel fortjent. Vet at det ligger mye tid og krefter bak.Klem

  • Tusen takk for gode ord, Lise Marie! Men selv om det ligger tid og krefter bak, så har dette vært et fantastisk prosjekt som mer enn noe har gitt meg energi! Det var først ved siste fotoshoot det kostet krefter. DET er ganske fantastisk, synes jeg!

 2. Therese sier:

  E å gleder meg 🙂 altfor lenge te november -kan den ikke komme før??? 😉

 3. Vibeke sier:

  Så spennende, gleder meg til å se resultatet! 🙂

 4. Tilbaketråkk: Skjønner at Cecilie er giret « Lines skriblerier om alt og intet

 5. Line sier:

  Jeg vet helt klart hva som blir førjulspressang til meg selv i år 🙂
  Kjempe moro Cecilie. Er super glad på dine vegne 🙂

 6. e84 sier:

  Ååååå, som jeg gleder meg til boken din cecilie! 🙂 jeg er en av de som setter pris på enkle oppskrifter med enkle ingredienser- så dette er nok midt i blinken for meg! can’t wait! 😀 Og som det blir sagt over her, er jeg så glad på dine vegne. Du vet jo at jeg elsker innleggene dine her på bloggen, du skriver utrolig godt og morsomt. Gleder meg veldig til å se dine flotte innlegg og deilige oppskrifter bundet sammen til en nydelig bok! ❤

 7. Gleder meg til boken kommer ut og finnes i hyllene 🙂

 8. MaritBE sier:

  Ååååh, jeg gleder meg så innmari 😉

 9. Linn sier:

  Når du skriver på den måten, så får jeg om mulig enda mer lyst til å kjøpe boken din! Gleder meg til den kommer ut 😀

 10. camilla sier:

  Gleder meg til boka kommer ut den virker veldig bra. Og enkle oppskrifter uten alt for mange ingridenser setter jeg pris på, jeg er også en av de som blar fort over om en oppskrift ser for komplisert ut.

 11. Hilde sier:

  Så spennende!! Jeg gleder meg! 🙂

 12. Skjønner at du er spent 🙂 Gleder meg til å se resultatet 🙂

 13. Kristin sier:

  Gleder meg virkelig til å lese boken din! Den skal kjøpes på sekundet den kommer ut i butikkene 😀 Skal bli herlig med noen nye og inspirerende oppskrifter ^^ Du må si ifra!

 14. Marita sier:

  Jeg gleder meg så mye til å lese boken, å til å lage de nydelige fristelsene dine!

 15. S sier:

  gleder meg til å kjøpe boka di! enkle oppskrifter bidrar til at det er enklere å lage lavkarbosnop og slikt.. og når det er enkelt å lage, er det lettere å dele bort også 😉 du har jo allerede delt masse supre oppskrifter. dette blir bra!

 16. Elisabeth sier:

  Gleder meg veldig til boka kommer, og spesielt til det du skriver innimellom alt. Og enkle oppskrifter som kan inspirere alle slags kokker høres fornuftig ut. Regner med at boka er godt i salg når lchf-konferansen skal være, for da skal jeg jammen trygle og be om en liten autograf i boka mi;) For du skal vel dit?

  • Min skjønne Elisabeth! Du skal iallfall ikke måtte trygle og be. Jeg skal gi den en knuseklem, det fortjener du som alltid oppmuntrer meg og heier på meg! Jeg skal dit, ja 😉 Det blir jo superhyggelig å møte deg. Så koselig 🙂

 17. Renate sier:

  Jeg kommer garantert til å kjøpe boken din!! Jeg er en av de som bare blar videre hvis oppskrftene blir for lange. Håper den innholder noen ordentlige kosetips fra Hormonella også 😉 Du er jo bare såå herlig, ekte og kreativ! Sikker på at boka blir det også 😉 Masse lykke til med boken. Skal tipse venninnene mine om den!
  God klem til deg

  • Å, denne kommentaren ble jeg så glad for! Så nydelig du er, som skriver slik til meg! Hormonella er ikke like fremtredende som på bloggen, men det er ei surpomp på løpetur i boka, gitt. Selvfølgelig meg 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s