Rask og enkel lunsj

Når jeg først får dilla på noe, spiser jeg det samme om igjen og om igjen og om igjen… Denne klassikeren har jeg vist dere før, men den er fortsatt like god! Jeg har kjøpt begere som rommer 0,5 liter, med lokk som sitter godt.

Dette er selvfølgelig gresk yoghurt! Denne lunsjen lages i en fei. Jeg tar et par desiliter yoghurt, litt sukrin og bittelitt fløte og rører raskt rundt. Deretter heller jeg på frosne bringebær, en neve pekannøtter, gojibær og litt sukrin.

På jobb spiser vi klokka 11, og da er dette normalt både frokost og lunsj for meg. I dag var det ikke lunsj før 12, så jeg hadde en liten boks med usaltede nøtter jeg spiste i 9-tiden. Når denne yoghurten skal spises er bærene tinte. Det er så godt! Alle bestanddelene er prikken over i’en, rett og slett!

I dag spiste jeg middag klokka 17. Det betyr at denne lille retten holdt i fem timer!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lunsj og merket med . Bokmerk permalenken.

23 svar til Rask og enkel lunsj

 1. hannem sier:

  Skjønner deg godt! Spiser nesten samme til frokost. Bruker hakka paranøtter, hasselnøtter og valnøtter, noen bringebær og litt blåbær, med et dryss kanel over. Da kan jeg holde det gående noen timer, avhengig av hvor mye jeg spiser (måler ikke) og hva jeg gjør. Når jeg er på jobb, klarer jeg meg veldig godt i 4-5 timer. Da er magen «programmert» til lunsj ca 12. 🙂

 2. Jeg putter yoghurt og frosne bær i en liten boks og setter i kjøleskapet når jeg legger meg, og når jeg står opp er den klar til å nytes. Genialt enkelt 🙂

 3. Great blogg! Stå på.

 4. jeg er helt likens! spiser det HELT til jeg er lut lei

 5. ninabakke sier:

  Mmmmm 🙂

  Jeg har ofte med meg havregryn med masse diverse godt i (gojibær, nøtter, diverse frø og gryn, proteinpulver) også har jeg bær og f.eks youghurt :)Kunne gjerne spist dette dagen lang

 6. e84 sier:

  dette er min favoritt også. spiser det hver morgen til frokost! men bruker som regel kokosmelk med vanilla creme steviadråper i stedet for tyrkisk yoghurt. elsker tyrkisk yoghurt da, den er virkelig nammenam, men prøver å kutte litt på melkeproduktene..men unner meg alltid en ss cottage cheese i blandingen min da 😉 yummie!

 7. Hvor får jeg tak i greks yoghurt ? Det der hørtes ut som noe jeg kunne gjort klart på morgen, og spist senere på dagen 🙂 Nå jobber ikke jeg da, men trenger jo mat hjemme også.

 8. Nam, pekannøtter er det BESTE nøttene!:)

 9. Adrian sier:

  det så digg ut!

 10. Elin sier:

  Hei, hvor har du kjøpt boksen? Er det Tupperware, eller noe annet? Har lett i butikkene her etter en 0,5 liters boks til evt. supper og yoghurt som har lokk som sitter godt.

 11. Kjøpe sånne bokser. Bor 2 min gå tur unna Dags Marked.

 12. Det var veldig godt. Så dem hadde greks yoghurt her på butikken også, men kjøpte tyrkisk, for den hadde litt midre spann. Men den smakte veldig god helt regn også. Tokk oppi frossene bringbær og nøtter. Man kan vel ha mye oppi der ? Jeg er ikke sånn spesielt glad i bringbær vet jeg, men jeg vet det er mere karbo i jordbær. Jeg kan tenke meg gutungen her vil elske det med blåbær. Noen flere tips om hva man kan putte oppi denne yoghurten ?

 13. Tilbaketråkk: Frokost ala Cecilie | Mitt liv som Yo-Yo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s