Vitamintilskudd til barn

Ja, dette synes jeg er vanskelig. I utgangspunktet synes jeg jo at ingen egentlig trenger multivitamin, heller ikke barn. Men det varierer hvor mye vitaminrike matvarer ungene spiser her i huset. Og det varierer hvor flink jeg som mor er til å minne de på å ta Omega-3 og D-vitamin.

Jeg fant disse på iherb. Multivitamin til å tygge, uten kusntig søtning. Disse inneholder vitamin A, C, D3, E og spirulina/ ulike B-vitaminer. De smaker litt syrlig blå drue, men jentene elsker de! (Det står spirulina på boksen, ikke på siden hos iherb). Jeg er kjempefornøyd med disse!

De koster forresten 14 dollar (76 kroner) for en boks med 90 små dyr. Barn skal ta to stykker om dagen. Jeg ser forresten at de har flere vitaminer i samme serie. Her kan du klikke deg rett inn på produktsiden.

Hvis du ikke har bestilt på iherb før, får du 5 dollar i rabatt ved å bruke min kode CEC253.

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Barns kosthold, iherb, Vitamintilskudd. Bokmerk permalenken.

10 svar til Vitamintilskudd til barn

 1. Camilla M sier:

  Hvorfor mener du vi ikke trenger mulitivitaminer? Bare i gulerøtter er vitamin innholdet kraftig redusert i løpet av de siste 30 årene. De fleste lavkarbo legene anbefaler også multivitamin…
  Vi har brukt flere produkter fra Animal Parade til barna og er veldig fornøyd. Nå er det vel bare Sunkost som har dem her i landet og prisene er dobbelt så dyr som iHerb.

 2. jeg tok tran og sanasol når jeg var lita,samt masse sukker og karbo i kostholdet. inget problem XD

 3. Jeg trodde kanskje multivitamin ble stoppet i tollen? Fint hvis ikke de blir det altså! 🙂

  • Det tenkte jeg ikke på. Det er jo ikke så store doser av hvert enkelt vitamin? Jeg har hørt at samtlige pakker fra iherb kontrolleres i tollen?

   • Lesehest sier:

    Tror ikke at alle pakker kontrolleres. Jeg har ikke opplevd det. Kun en pakke av veldig mange er kontrollert i tollen. Da står det et klistremerke på som opplyser at den er åpnet pga tollbehandling. Har bestilt multivitaminer mange ganger jeg, samt masse annet – antioksidanter, c-vitaminer osv – jeg tror på å ta masse vitaminer. Har alltid gjort det, da jeg er sikker på at maten ikke inneholder mye mindre enn vi tror.

    Men ingen av linkene dine til iherb virker.

   • Jeg har hørt at alle kontrolleres, men jeg vet neimen ikke! Det var da tullete at linkene ikke virker! Det var rart 😦 Skal sjekke det!

 4. Lesehest sier:

  eller – kan du stryke «ikke» – i ikke inneholder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s