Back to school!

Jeg er jo lærer! I går kveld, klokka halv tolv ble manus levert. Vi feiret med et halvt glass vin. Tenk, jeg klarte det! I dag startet jobben igjen, og jeg hadde satt dagen i går som frist for meg selv til å levere manuset!

I går jogget jeg igjen. En mil, og endelig løsnet det litt. Ikke at det gikk raskt, men det gikk mye, mye bedre! Og den siste kilometeren ble den raskeste, med 11 k/t i snittfart . Jeg ble SÅ glad! Så nå gleder jeg meg nesten til neste løpetur!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Back to school!

  1. Kristin sier:

    Det er deilig å løpe ute! Lurt å gjøre det mens man ennå kan 🙂

  2. Susanne M sier:

    Så flott! 🙂 Hærlig følelse når man føler at ting går rett vei! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s