Lykkerush

Åååå! Akkurat nå fikk jeg så lykkerush gjennom kroppen! Jeg sitter og fører inn de siste oppskriftene jeg har laget. I den forbindelse bladde jeg gjennom notatbøkene mine, og så slo det meg: de er nesten fulle og jeg er nesten ferdig! Den ideen som slo ned i hodet mitt som et lynglimt i oktober i fjor, er i ferd med å bli sendt fra meg for å materialisere seg. Åååå, jeg kan ikke forklare dette, men denne intense lykken jeg har i kroppen akkurat nå skal jeg alltid bære med meg!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

21 svar til Lykkerush

 1. Lissi sier:

  Det må være en fantastisk følelse, skjønner godt du er lykkelig 🙂 Jeg viste bildet av cake popsene dine til barna her i huset igår.. Så sa jeg at dette skulle være på kakebordet under neste bursdagsfeiring her i huset.. Ååå, men det er jo leeenge til sa han på seks.. Da må jeg vente nesten et helt år! Han har bursdag i juni.. Heldigvis for han har han to søsken som har bursdag begge to i midten av november (18.11 og 19.11) -og det passer jo perfekt med tanke på bakeboka som kommer ut i november 🙂 Håper den kommer ut så vi kan bruke flere av dine oppskrifter 🙂

 2. Lissi sier:

  Og med det mente jeg jo selvfølgelig at bakeboka kommer ut tidsnok til bursdagene dems 😉

 3. Tina sier:

  Det er en fantastisk føleslse å se at man klarer å oppnå målene sine!!! Tenker det blir deilig jeg å leverer det fra seg og så bare vente på resultatet!!!

  Gratulerer!!!!!

  Klem

 4. M-A sier:

  Dette fortjener du, lykke til med innspurten 🙂

 5. Elin sier:

  Å, så bra! Nyyyyyyt! Og gratulerer! 🙂

 6. Henriette sier:

  Cecilie, det må være en herlig følelse! Jeg synes du er så utrolig flink..Du står på og oppnår det du vil! Samtidig som du løper og trener og står på..Beundringsverdig.. Jeg gleder meg så til bakeboken din, jeg har så lyst på kaker, og har faktisk aldri ennå smake en god lavkarbokake! Jeg har prøvd litt forskjellig..kan jo være mine og samboerens bakeevner ..hehe…Uansett har jeg tro på at det blir en løsning i november!

 7. ÅÅåh så gøy! Masse gratulerer. Dette fortjener du sånn som du har stått på. Gleder meg til boken er i hendern mine 😀

 8. Hilde sier:

  Gratulerer! =D

 9. Siri sier:

  Her spretter tårene frem når jeg leser!!! Kjenner at jeg blir kjempe stolt og så glad for at du får drømmene dine oppfylt. Bildene av bakverkene dine ser fantastiske ut og jeg gleder skikkelig til å prøve ut oppskriftene. Nyt lykkerusen din ❤ Stor god klem fra meg!

 10. ja er det ike deilig når man begynner å se lys i tunellen? 😀 stå på!

 11. tgeisner sier:

  Bare en ting å si: bra jobba! 😉

 12. kristinem sier:

  Å, så utrolig gøy å lese. Da håper jeg vi snart ser resultatene. Stå på videre 🙂

 13. Line sier:

  🙂 så deilig.
  Gratulerer.

 14. Grethe sier:

  Så hærlig! Det gir ekstra energi med sånne lykkerush altså! 😀

 15. Birgitte sier:

  En magisk følelse! Veldig velfortjent!

 16. Marita sier:

  Gratulerer så mye!!

 17. Ingvild sier:

  Jeg er så glad du har fått muligheten til å gi ut denne boken, at du får skrive og at du kan dele dine talenter med hele Norge 🙂 Gratulerer så mye!

  Jeg fikk pakke fra iHerb i dag, tusen takk! Moro å få ting jeg ikke har tenkt på å kjøpe selv, veldig bra pakke!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s