God morgen! Endelig lørdag!

Sommerferiens siste lørdag for min del… Takk og pris at jeg har så lang ferie, boka hadde ikke kommet ut før neste sommer uten denne ferien!

Lørdag morgen er Mira og min kosemorgen. Med sjokoladekos. I dag har Mira fått en slik:

Wow, sa hun! Jeg har aldri servert slike før, det ble godt mottatt! Dagens fotoshoot har tema barnebursdag. Disse cake popsene er helt lavkarbo, derfor har jeg tillatt meg å pynte de med sukkerholdig pynt. De ble ganske fine, synes jeg. Du ser kanskje at jeg har brukt vanlige sugerør? Mange dekorerer jo sine cake pops på de mest fantastiske måter. Men grunntanken i boka mi er at det skal være enkelt, og ikke altfor mange ukjente teknikker og produkter. Jeg syntes det var rett å bruke produkter man finner på butikken, rett og slett. Så da ble det helt vanlige sugerør!

I går var dagen som nesten tok knekken på meg. Alt gikk galt, og jeg var så sliten. Ikke verst at alt har gått BRA fram til siste shoot, da! Jeg måtte sove et par timer på ettermiddagen. Det var lurt, hvis ikke hadde jeg neppe taklet dette så godt:

Blåbærgele… På gulvet, klærne mine, i kjøleskapet, oppetter veggen. Overalt! I 23-tiden måtte jeg gi meg, krype ned i det varme vannet i utebadet, for deretter å legge meg på spikermatta. Der sovnet jeg godt, litt for godt. Etter et par timer våknet jeg og måtte omtrent løsne matta fra ryggen min. Au!

Nei, nå skal det lages kremer og pyntes kaker til den store gullmedaljen! Ikke min sterke side, det å pynte kaker. Men poenget er at det skal synes at ting er hjemmelaget.

Ha en nydellig lørdag, dere♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, Morgenprat, Småplukk. Bokmerk permalenken.

20 svar til God morgen! Endelig lørdag!

 1. Jane sier:

  Godmorgen Cecilie. Jeg er just hjemvendt fra ferie og ser først nu, at du er i gang med at udgive en bog. Stort tillykke med det! Jeg skal nok købe den og sprede dens gode rygte i Danmark 🙂

  God lørdag!

  Hej fra Jane

 2. Elisabeth sier:

  De så jammen deilige ut, skjønner godt at Mira sa wow:) Lykke til i dag!

 3. Lissi sier:

  Åååå, gleder meg til oppskriften på dine cake pops 🙂 De så nydelige ut og gjør seg utrolig fint på et kakebord 🙂

 4. camilla sier:

  De så kjempegode ut. Du er så flink, hvor får du all energien din fra?

 5. Så moro, lykke til med innspurten!

 6. Line sier:

  Synes du er utrolig dyktig jeg, og gleder meg til den boka. Lavkarbokaker til barnebursdag, det er jo glimrende med tanke på at det blir en del bursdager i løpet av ett år når unga går på skole og i barnehage. De kakene så deilige ut 🙂

  Og helt vanlige sugerør funker da ser det ut som. Man behøver ikke så mye avanserte greier for å få noe til å se innbydende ut, og det r supert at du lager en bok for slike som meg, som helt mister motet om ting ser for avansert ut og som krever en hel masse.

  Ha en super siste lørdag i ferien 🙂

 7. Emilie sier:

  Ah, får vann i munnen! Gleder meg veldig til boka kommer for salg:-)

  God lørdag!

 8. skjønner godt hun sa wow!! 😀

 9. MaritBE sier:

  Du er så flink 😉 Du står virkelig på! Jeg gleder meg så utrolig mye til boka di kommer ut 😉 Jeg kommer til å være stor-fan! Det er jeg jo nå også, men, hehe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s