Hektisk!

Jeg baker for harde livet i dag! I morgen er det siste fotoshoot med produkter. Jeg baker bare 10 ting til i morgen, men det er så mye ekstra med kremer, sjokoladedypping, prøving og feiling.

I dag skulle jeg sove litt lenge for en gangs skyld, men Mira våknet med et hyl klokka 6. Hun hadde nemlig drømt at storesøster ikke lot henne smake på noe Mira ville ha. Makan! Det artige er jo at Sofia har en egen oppskrift med i boka, og vi lagde hennes i går kveld. Og Mira fikk nesten ikke smake. Det var tydeligvis traumatisk nok til å måtte bearbeides i drømme. Men dermed måtte jeg tidlig opp, og jeg har egentlig ikke våknet enda…

Kjøkkenet står rett og slett på hodet akkurat nå. Jeg prøver å bake ferdig alt til Mira skal hentes i barnehagen, slik at det bare er pynting og dekorering (samt å lage diverse antall kremer) igjen. Vil dere se kjøkkenet?

Strykebrettet er i bruk som avlastningsbord!

Dette er bare halvparten av rotet. Dette er uten tvil den gangen bakingen har generert mest rot!

Jeg håper dere har en nydelig dag, alle sammen! Ta vare på hverandre!

Klem C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

15 svar til Hektisk!

 1. Guri som du står på! Jeg sender over litt ekstra energi og bakeglede! 😀

 2. Overraskende at du har tid til å blogge i det hele tatt!! 🙂 Eller kanskje det er en fin anledning for en liten pust i bakken? 🙂 Lykke til i morgen!

 3. Lisbeth sier:

  Jeg er mektig imponert Cecilie!!!

 4. Spennende tider 🙂

 5. hannem sier:

  Så flink du er! Ser fram til den boka kommer! Så fint at du har med litt realitetsblogging også, må innrømme at det varmer mitt hjerte å se litt rot hos bloggerne, for her er det ofte sånn!

 6. Tina sier:

  Du er superflink, mitt kjøkken ser slik ut til alle tider det om det er en trøst og evt. gir deg mer energi:-) siden du vet at ditt kjøkken ikke ser ut som om en tornadovind har føke gjennom rommet:-)) Masse lykke til imorgen. Knib fra meg

 7. Birgitte sier:

  Måtte smile bredt av setningen «baker bare 10 ting til i morgen da», haha, oss vanlige dødelige ville jo blitt uføre bare av tanken på å bake 10 ting på en dag:) har aldri tenkt på at det ligger så mye arbeid bak bildetakingen av en kokebok! Lykke til i morgen!

  • Haha, jeg lo godt av denne! Det kan jo hende at mange ikke lager så mye til hver shoot. Men jeg VIL rekke dette før jobben starter igjen, og jeg VIL ha ut boken i november. Så da har det blitt 20 produkter per gang, bortsett fra første og siste 🙂 Forøvrig er disse 10 tingene så tidkrevende, at jeg tar tilbake det jeg sa 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s