Lunsjtips

Da har jeg blitt intervjuet. Uæææ! Neida, det var to superhyggelige damer som kom hit. Jeg serverte litt lunsj (og kakerester). Jeg ville vise at lavkarbomat ikke nødvendigvis er så anderledes, og gjorde det slik:

Jeg bakte langpannebrød til. På denne måten kan alle lage seg en sandwich slik de ønsker det, og det er et mykt møte med lavkarbobrød. Jeg lagde også en porsjon gresk yoghurt med bær og nøtter, det spiser jeg mye av! Også spiste vi selvfølgelig kakerester… mmm 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Brød. Bokmerk permalenken.

10 svar til Lunsjtips

  1. Therese sier:

    Mmmmm det så jo heilt himmelskt ut….flink du e og ikke minst kreativ- gleder meg te å lese artikkelen, så du må si ifra når bladet kommer ut for salg. 🙂

  2. Line sier:

    Link til langpannebrød? Det er jo glimrende å ha slik mat når man får besøk av folk som ikke kjenenr til lavkarbo eller som tror vi er spik spenna gale alle mann 🙂

    Jeg så det hadde kommet en russisk yoghurt også, men den fant jeg ikke i Sverige. Men den har 17% fett. Tyrkisk yoghurt med nøtter og bær er så himmelsk godt, og med litt hakket sjokolade i den også. Mmmm …

  3. artig da! 😀 blir gøy å se resultatet. når og hvor kommer det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s