Dagen i dag…

I all verden! Hvor i all verden kom dere alle fra, sånn plutselig? Det er utrolig gøy med så mange nye navn i kommentarfeltet. Velkommen til alle nye!

Jeg vil dere skal vite at det er med takknemlighet jeg leser kommentarene deres. Dere er helt spesielle og unike som sender så mye positivt til meg. Jeg har sagt det før: dere er energigivende! Det er så koselig å kunne gi noe til dere også!

Dagen i dag har vært av det travle slaget! Det er nesten uforståelig for meg at jeg ikke har sloknet allerede! Allerede 05.40 var jeg lys våken. Selv om jeg har bakt mye de siste dagene hadde jeg en del å gjøre. Klokka ni kom fotografen, da var jeg fortsatt ikke helt klar…

Vi startet med å ta bilder av jentene og meg. Mot slutten spiste vi av kaka mens Frank tok bilder… Det ble dagens frokost… Ikke normal frokost her i huset, altså.

Dette er lavkarboversjon av bryllupskaka vår! Her har den sklidd ut etter å ha stått en stund. Men den er SÅ god!

Vi jobbet til halv fire. Da var det rett å hente barn i barnehagen og middag fra restaurant. Deretter fikk vi besøk. Vi trengte litt spise kake-hjelp. SÅ dro jeg og løp intervaller (4×4, men jeg tok det litt med ro i dag. Kan ikke stresse kroppen altfor mye!) før jeg hastet hjem, heiv meg i dusjen og fikk besøk av ei venninne. Deilig å skravle litt!

Pannekaker med blåbærsyltetøy. Ble superimponert over meg selv som fikk til perfekte pannekaker! I bakgrunnen ser du en av kladdebøkene mine. Jeg har to som snart er utskrevne!

Men dere, dere skal vite noe. Jeg hadde ALDRI kunnet gjennomføre slike dager før jeg la om kostholdet. Og jeg BLIR sliten nå også. Supersliten, til og med. Men jeg blir det sjeldnere enn før, og jeg henter meg mye raskere inn igjen. Et av mine beste triks for å hente meg inn, er å krype opp i senga og ligge på spikermatta.Noen ganger drikker jeg te og leser, andre ganger lar jeg tankene vandre, og visualiserer alt jeg drømmer om! Kroppen faller helt til ro, og jeg sovner så godt og tungt etterpå. Det anbefales!

Dette er noen av fargene og steintøyet som brukes i boka!

Dagens tema var høst og innekos…

Jeg håper dere har hatt en skjønn dag! Nå gruer jeg meg til morgendagens intervju og fotoshoot, selvtillitten svikter… Og det er veldig, veldig rotete her! Elisabeth, du skrev jo at du håpet jeg hadde noen som fikk unna oppvasken for meg under shoots. Det har jeg ikke 🙂

PS: bildene i innlegget er tatt av meg. Frank er svært mye dyktigere, gitt.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

35 svar til Dagen i dag…

 1. Susanne M sier:

  For en spennende dag du har hatt! 🙂 Gleder meg masse til bakeboken ding kommer og skal sikre meg ett eksempar så snart den er tilgjengelig! 😀 Du er en stor inspirasjon og er så glad for at du deler så mye med oss av livet ditt! Tusen takk!

 2. Birgitte sier:

  For en dag! Kjempemorsomt å få høre om! Intervju og foto i morgen kommer til å gå superbra. Må da bare være bra å få med i saken at du rydder opp etter å ha bakt 20 kaker til din egen kokebok:) lykke til! OG: du er også en stor energigiver til oss, husk det!

 3. Friggogfulla sier:

  Høres utrolig gøy – og slitsomt! – ut 🙂 Er veldig spent på den boka. Selv om jeg ikke er lavkarbo-jente 😉

 4. Lissi sier:

  Høres ut som en spennende dag 🙂 Puh.. Og slitsomt sikkert.. Men det er jo mye som er slitsomt når man står midt oppi ting -tenk på resultatet som kommer når du er ferdig 🙂 Jeg gleder meg masse iallefall (der kom det igjen) 😉

  Beundringsverdig at du ikke har hjelp til oppvasken etter en slik shoot -stå på! Du er en kjempeinspirasjon for meg og mange andre!

  Ha en fin dag 🙂

  • Takk for skjønne ord! Jeg blir sliten av fotoshoots, men det er virkelig kjempegøy! Ellers har ikke dette vært et krevende prosjekt før akkurat denne uka, for nå begynner jeg straks på jobb og har litt å gjøre først…

 5. Petchy sier:

  Gleder meg til boka kommer – trenger så sårt et lite inspirasjonspuff på lavkarbosiden!

 6. Tina sier:

  Wow for en dag!! Men tenkt så spennende er ikke mange som får oppleve det samme som deg! Lykke til med intervju i dag! det går nok veldig bra!
  😀
  klem

 7. Elisabeth sier:

  Skulle gjerne bodd litt nærmere, så skulle jeg jammen kommet og vasket opp for deg søte du:) Men det får bli med den støtten jeg kan gi på et annet energi-nivå,- tankekraft. Det får du masse av om dagen:) Og dagen med intervju og fotografering blir topp, det vet du allerede. Det du har å by på er så bra, og når noe er så integrert i deg som person vil det bare gå lekende lett å formidle både gjennom ord og bilder. Lykke til:)

  • Elisabeth, du skal vite at jeg lenge har visst at du sender meg energi.Jeg er så takknemlig for det! Tusen takk. Jeg setter stor pris på deg og kommentarene dine – og energien du sender! God klem 🙂

 8. Vera sier:

  Åi, de pannekakene så jo perfekte ut! Slik blir absolutt ikke mine lavkarbopannekaker! :p

 9. Ennah sier:

  Gleder meg til boka kommer ut! Du er flink til å ta bilder du også 😉 Lykke til videre med boka og med oppvasken!

 10. Hilde sier:

  For en full og spennende dag! Det må være veldig moro å ha noe såå inspirerende å drive med 🙂 Lykke til videre!

 11. Tina sier:

  Oh my god……. du er jo rene superkvinnen:-) Sier det , gleder meg masse til boka de kommer, den skal jeg iallefall ha og gi bort til jul blir det nok også til:-)) Jeg er fæl til å «misjonære» om lavkarbo om noen bringer temaet på bane:-) Mange fordommer og rare tanker fra de fleste. Men så tar de igjennom en «kort» forklaring og innføring. De fleste ender med å si, kan du være så snill å sende meg noen oppskrifter, dette hørtes superspennende ut:-)) Ha en fantastisk flotta dag Cecilie store knib fra vestlandet:-) som har sol for anledningen:-))

 12. Cathrin sier:

  De pannekakene så utrolig fine ut. Har ikke fått til gode lavkarbo-pannekaker, kun vafler. Jeg er nå snart ferdig med barselspermisjonen min. På jobb igjen om en uke. Jeg har brukt mye av permisjonstiden til å sette meg inn i lavkarbo-temaet og studert oppskrifter, dette hadde jeg nok ikke klart hvis jeg ikke hadde hatt permisjon. Nå gleder jeg meg til ny kokebok fra Hexeberg om kort tid og din bakebok om noen måneder. Både søster og svigerinne har vært inponert over at jeg har laget egen sjokolade og lavkarbo-godis, så nå vet jeg ihvertfall om to som skal få bakeboken din i julegave. Den er jeg helt sikker på vil slå ann 🙂

 13. Grethe sier:

  Nyydelige farger på steintøyet! Tenker det blir skikkelig lekre bilder i boka! Cant wait! 😉
  Kaka så veldig fristende ut altså! 🙂

 14. hærlig! nå fikk jeg lyst å gifte meg slik at jeg kan spise rå bryllupskake XD haha

 15. Gleder meg berre så utrulig masse til boka di kommer ut 🙂 Min sambo har prøve å slanke seg i mange år og har trena masse og spist høykarbosunt.. Det funka ikkje litt.. Men lavkarbo har nå fått karen ned 17 kg på 3-4 mnd, og alle oppskriftene og tipsene du kommer med, gjør kvardagen vår litt enklere og bedre :))) Har sjølv vore plaga i mange år med depresjoner og stress, og blei et nytt menneske på lavkarbo – og det var en megabonus – for eg gikk kun over på lavkarbo for å slanke samboen og kanskje gå ned noken få kilo sjølv 🙂

 16. Takk for hyggelig kommentar! Du, så fantastiske effekter dere har hatt! Helt strålende! Lykke til videre!

 17. Linn sier:

  Skulle ønske jeg var like flink som deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s