Oslo-tur

Hallo, søtnoser! Jeg er i Oslo 🙂 Jeg har vært på møte med Tina, min skjønne redaktør fra Lille måne. Vi har jobbet, spist lunsj, og vært på den fantastiske butikken MagMaLou på Frogner og lånt tøy til fotoshoot. I morgen skal vi ta bilder til bokas forside! (Vi skal også ta bilder av 20 produkter, så jeg må straks hjem og bake).

Torsdag kommer treningsbladet Fit Living for å intervjue meg om lavkarbo og trening. Til helgen er det ny fotoshoot. Det er en travel uke! Derfor er det ekstra godt akkurat nå å drikke Farris og cappuccino på Kaffebrenneriet. Puste helt inn og ut med magen før jeg reiser hjemover. Jeg har også vært på min favorittbutikk Ting og kjøpt mitt favorittbakeredskap til to av dere 🙂 Konkurranse kommer senere.

Og så har jeg vært innom Mulberry og drømt om vesker… Det er første gang jeg turte å gå inn i butikken!  Jeg tror  at en Mulberry-veske og en Kitchen Aid maskin står øverst på ønskelisten min♥ En gang i framtiden!

Jeg elsker sånne små svippturer til Oslo, og føler meg superheldig fordi boka mi gir meg mulighet til å reise inn hit. Et lite snev av storby, et lite avbrekk fra hverdagen. Herlig!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

13 svar til Oslo-tur

 1. Ida sier:

  Høres herlig ut!

 2. Line sier:

  Så moro da 🙂
  Selv om ejg vet jeg ikke bør pga dårlig selvdisiplin over for godsaker så kommer jeg helt klart til å kjøpe boka di 🙂
  Er kjempe moro at treningsblader også fokuserer på at det er alternativer til all den pastaen enkelte mener man skal dytte i seg når man trener.
  Småtten min sitter her og smugleser og kom med følgende: Hun er mer kjendis enn deg mamma, siden hun skal ha helt egen bok, du er med i en bok med mange andre du og «bare» i Allers :-p

  • Søte sønnen din! Hils og si at boka mi ikke er kommet enda, så foreløpig leder du 🙂 Det er en del oppskrifter på brød, kjeks og knekkebrød, samt endel som ikke er så søtt. Jeg ser at kostfilosofien til det bladet som kommer er tradisjonelt og fettfattig, så det er ekstra gøy at de kommer hit!

 3. Toneklone sier:

  Å, så spennende! Lykke til!

 4. Kjempespennende da. gleder meg til å se forsiden mm 😀

 5. Lissi sier:

  Sååå morro -gleder meg til boken din kommer ut :))

 6. Tina sier:

  Å så spennende:-)) Men travelt. P.S. jeg er lykkelig eier av en Mulberry veske på 2 året:-)) Så forstår godt du ønsker deg en:-)) Gleder meg til å se ditt favorittbakeredskap + forsiden av boka og alle oppskriftene dine da:-)) Ja gleder meg til hele pakka jeg. Knib fra meg 🙂

 7. Hege sier:

  Hurra! Jeg heier veldig på deg nå!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s