1,5 mil!

Jepp, det har jeg løpt i dag! Og det gikk braaaa! Ikke raskt, men kroppen fungerte så fint! Låra ble litt ømme etter en mil, men det gjør ikke noe. Jeg hadde ikke vondt et eneste annet sted, og jeg kunne løpt lenger. Det lover godt for halvmaraton 🙂

Jeg ble ikke så kvalm etterpå som jeg har blitt noen ganger. I dag spiste jeg to tørkede aprikoser rett etter at jeg kom hjem. Ganske mye karber, men rett etter trening synes jeg det er greit. Jeg venter dessverre fortsatt på kokosvannet mitt, DHL var her en dag vi ikke var hjemme.

Kroppen trenger forøvrig ikke bare å venne seg til å løpe langt. Den trenger også å venne seg til reaksjonene etterpå! Hvorfor har ingen fortalt meg det?

I treningsbladet Fit living sto det forresten om hvordan man kunne komme i halvmaraton-form på 7 uker. Jeg likte tipsene de ga, noen som vil hive seg med?

For eventuelt nye lesere: Jeg skal løpe halvmaraton i Oslo i september. Jeg har hatt en litt treg oppkjøring, og før i dag var det lengste jeg hadde løpt 1.3 mil. I dag har jeg satt ny rekord 🙂

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping. Bokmerk permalenken.

9 svar til 1,5 mil!

 1. Betty sier:

  Hurra for rekord!

 2. Ida sier:

  Gratulerer! 🙂

 3. Friggogfulla sier:

  Nydelig jobbet! Du burde være godt i rute nå, altså 🙂 Jeg tror at det å gjennomføre så lange distanser i veldig stor grad er betinget av det mentalt arbeidet før og underveis i løpet – *viljen til å gjennomføre*. Den har du åpenbart, og du har den fysiske formen også. For meg er det ekstra imponerende at du holder på med dette uten å spise noe særlig karbo 😀 Mulig jeg er treig og ikke fått det med meg, men har du lagt ut treningsplanen din? Hadde vært moro å se.

 4. Lissi sier:

  Flinka!! Gratulerer med rekord… :)) Jeg driver å øver meg på å like løping.. Men ender som regel opp med styrke trening eller en kondistime i sal -er så mye mer morsomt 😉 Men jeg SKAL begynne med løping.. 1.september, da skal jeg minst løpe to økter i uka…

 5. Hurra for ny rekord! Er søkk imponert! Og sjalu 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s