Vinneren av gjettekonkurransen er…

Camilla3_! Mange av dere gjettet bok, men Camilla er den eneste som gjettet bakebok! Og søte du, som skriver at du skal ønske deg den i bursdagsgave. Det trenger du ikke! Det tar litt tid før du får premien din, men premien er altså boka mi! Send meg navn og adresse på fristendelavkarbo@yahoo.no, så får du post om tre måneder…

Forøvrig er jeg så superstolt fordi mange av dere gjettet at det dreide som om lavkarbo og trening! Det er et stort kompliment. Noen av dere gjettet også at det dreide som om kostveiledning for ungdom – det er en framtidsdrøm!

Jeg skal fortsatt jobbe fullt som lærer, og skal ha 8. klasse til høsten. Men når jeg får litt bedre tid skal jeg i første omgang ta kostveilederkurs. Takk for at dere gjettet så fantastiske ting!

Og bare så det er sagt, dette hadde aldri gått uten at jeg spiste den maten jeg gjør. Før var det jo tomt for energi tidlig på ettermiddagen. Nå er det ikke tomt før 23-tiden, så da legger jeg meg 🙂

Og dere – husk å drømme! Dreams may come true 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi, Småplukk. Bokmerk permalenken.

15 svar til Vinneren av gjettekonkurransen er…

 1. saraaaslara sier:

  Åh, Cecilie!! SOM jeg gleder meg til å kjøpe boka di! Den blir garantert et svimlende godt lyspunkt når høsten og mørket kommer for fullt. 🙂
  Dette blir nok en kjempebok, mye grunnet din personlighet, men også selvfølgelig dine kunnskaper og erfaringer 🙂
  God klem! 🙂

 2. SiljeOhlaLA sier:

  Gratulerer! Så spennende:)

 3. Lissi sier:

  Wow… Kjempebra :)) Gleder meg til å kjøpe den jeg også :))

 4. Hvor lang tid tok det på lavkabo før du fikk den energien du har nå? Sånn ca.. 🙂

  • Husker ikke helt, noen få uker. Men jeg valgte å gå ut av ketose! Det er nok tungt, men det snur gjerne ved 3. uke!!

   • Når gikk du ut av ketose da? (mase mase… men jeg har hatt en veldig opp og ned uke på atkins induksjon,, så nysjerrig på hvordan det vil evt utvikle neste gang jeg prøver så lite kh i kosten) 🙂

   • Jeg gikk ut av ketose med vilje etter et par uker, etter å ha lest boka Bedre uten brød. Jeg svettet så enormt om natten, og syntes det var så tungt å trene. Jeg tenkte rett og slett at jeg skulle tross alt ikke ned så mange kilo, og tross alt må man ikke i ketose for å gå ned i vekt. Men jeg har ligget på 20-50 karber i vektnedgangsperioder, og jo nærmere 20 jo lettere er det.

  • Takk for svar! Det er faktisk der jeg har tenkt å legge meg. 🙂 Men det er mest pga amming (melkeproduksjonen gikk litt ned etter en uke i ketose..) Fikk også noen heidundranes hodepiner der jeg også følte meg svimmel og slapp. Men regner med det ville gått over etter hvert. Men jeg spiste litt jordbær begge gangene for å bli kvitt symptomene – det funket. 🙂

   • Jeg opplevde akkurat det samme som deg da jeg fullammet. Jeg prøvde å være striks i 8 uker. Men melkeproduksjonen gikk ned, og lille babyen gikk kun opp 100 gram i uka 😦 Det er en tid for alt! Lykke til videre!

 5. my sier:

  du er en insprasjonskilde uten like!! du viser at ting er mulig. stå på videre. gleder meg til å lese boken din!

 6. Marie sier:

  å for en god nyhet! Gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s