Mitt hemmelige prosjekt er…

♥En bakebok♥

Lavkarbo, selvfølgelig!

MED personlige, kåserende tekster om lavkarbo, familie, trening, små betraktninger…

Boka kommer ut på forlaget Lille måne i november! Vi er nå i sluttfasen med fotoshoots, manuskriptpussing og layout! Boka inneholder over 100 oppskrifter! Alle oppskriftene er laget av meg, og til fotoshootsene baker jeg cirka 20 produkter per gang. Vi har allerede hatt 4 fotoshoots i sommer. Til uka skal vi ha de to siste fotoshootsene av produkter, og etter det gjenstår det en liten shoot med meg og familien min. Jeg har MASSE å fortelle dere!

Etter en shoot…

Stylist Rebekka og fotograf Frank vurderer styling av et brød. Jeg skal fortelle mer om mine partners in crime senere!

Boka inneholder brød, knekkebrød, kjeks, små kaker, store kaker, tips til barnebursdag, snop og snacks, is, dessert…

Jeg skal fortelle mer om boka og veien til bok framover. Er jeg ikke fantastisk heldig?

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bakeboka mi. Bokmerk permalenken.

71 svar til Mitt hemmelige prosjekt er…

 1. Tina sier:

  He,he…… var det jeg tenkte ja. GRATULERE du er superheldig. Det er derfor du alltid bruker egne oppskrifter og ikke kopierer andre sine:-)) Du er flink. Ennå en bok jeg vil ha i samlingen min. Gleeeeeeeeder meg masse til november. Den boka ligge nok under mange juletrær i desember:-)) Lykke til med innspurten nå i sluttfasen. Knib fra meg:-)

 2. Marit sier:

  Åhh Gratulerer så masse!!!! SÅ GØY!!!!!! Gleder meg til å lese den. Elsker å bake, etter at vi begynte å leve lavkarbo har jeg sluttet…. Så denne boka kjøper jeg veit du, og svinger meg rundt på kjøkkenet igjen og kan bake bakvarker «som er bra for kroppen» (som min tre åring sier)… Jeg er imponert Cecilie. Håper treningen går bra, jeg er i gang og det er DEILIG!!!
  Klem

  • Tusen takk 🙂 Håper den kommer til å falle i smak!

   Treningen går bra, altså! Jeg er jo midt i fotoshoots, og da blir man litt ekstra motivert! Vekta rikker seg ikke, men kroppen strammer seg, takk og pris! Hurra for deg som er i gang!

 3. Therese sier:

  Herlig tenkte meg d var noe sånt 🙂 gratulerer så mye KJEMPE GØY – en bok jeg deffentlig ska kjøpe 🙂

 4. Line sier:

  Så gøy 🙂

 5. Julie sier:

  Så utrolig kult! Har prøvd mange av oppskriftene du har lagt ut på bloggen og er veldig fornøyd med alle sammen, så denne gleder jeg meg til å lese! Lykke til videre i prosessen 😀

 6. e84 sier:

  Jo, du er fantastisk heldig! Så utrolig morsomt Cecilie! 🙂 Gratulerer med en slik fantastisk mulighet! Dette blir utrolig spennende. Jeg gleder meg masse til å se resultatet og vet hva jeg skal ønske meg av julenissen i år 🙂

 7. Pauladesign sier:

  Så fantastisk gøy. Det blir jo kjempe flott. Det gleder jeg meg til å se 🙂

 8. camilla sier:

  Så spennende, var det jeg håpa på at det var, og passer bra at den kommer i november, det blir absolutt et bursdagsønske. Gleder meg.

 9. Makrellmarte sier:

  Gratulerer, så fantastisk 😀 Du er flink!

 10. Så utrolig gøy!!! Gratulerer så masse 🙂 Denne skal jeg virkelig få med meg. Spennende!!!

 11. Lila sier:

  Gratulerer søteste!

 12. Malene sier:

  Ååå så gøy! Den boken skal eg sjølvsagt ha! Gleder meg til den kommer og gratulerer så mye:)

 13. my sier:

  Så utrolig gøy da! gleder meg til den kommer ut!!

 14. åååååå så kult! gratulerer! kunne selv tenkt meg å lage bok :3 spent på å se resultatet!

 15. Elisabeth sier:

  Herlig Cecilie, gratulerer så mye:) Og så gøy for oss at vi endelig får en bakebok som er laget i Norge, så slipper vi å importere fra «utlandet». Men nå er jo svenskene veldig gode, da. (Har lest bloggen lifezone, om Kostdoktorn som fikk strålende tilbakemeldinger på konferansen i L.A.)
  Rakk ikke å gjette, men tenkte nok at du kanskje skulle noe hvor du kunne bruke skrive-egenskapene og skrivetrangen din til noe kreativt, altså utenfor bloggen. Det blir jo veldig artig med en bok med små betraktninger innomellom. Annerledes og sikkert veldig inspirerende. Dette blir helt klart en av bøkene i mitt lchf-bibliotek. Lykke til, håper forresten du har oppvaskhjelp i forbindelse med foto-shotene…..

  • Takk! Jeg lurte litt på om jeg skulle vente på gjetningen din, men jeg gledet meg så til å fortelle! Det blir jo den andre lavkarbo-bakeboka. Bakeglede har solgt mye, og er en flott bok. Men hun bruker altfor mye sukrin, og har litt få oppskrifter. Men all ære til henne. Min bok er mer variert og inneholder mange flere oppskrifter. Gleder meg til den blir ferdig så dere kan få se 🙂

   Og ja, svenskene er gode! Men vi har Hexeberg, og nå også… lille meg!

 16. Birgitte sier:

  Endelig er hemmeligheten din ute! Gratulerer så mye, dette er en bok jeg virkelig gleder meg til! Såå mange oppskrifter og dine lune betraktninger i tillegg – det blir en super bok!

 17. Ida sier:

  Så fantastisk! Lavkarbo bakebøker tror jeg virkelig det er marked for, og jeg håper oppskriftene er uten alle mulige slags rare lavkarboerstatninger (annet enn det som må til, f.eks. mandelmel, frø, fiberhusk osv), altså i samme ånd som oppskriftene på bloggen din! Da skal jeg ønske meg den til jul! 🙂 Gratulerer så mye, forresten!

 18. Grethe sier:

  Ååå så utrolig spennende!! Gratulerer så masse! 😀 Det MÅ jo bare bli en bestselger! 🙂 Gleder meg til å se det ferdige produktet! 🙂

 19. Karianne sier:

  Du er iallefall fantastisk flink! Så spennende!:) Er helt imponert over alt du rekker over jeg, du driftige dame;)
  Jeg har lurt på å kjøpe den Bakeglede-boka flere ganger, men har liksom aldri vært helt overbevist. Nå kan jeg jo heller vente på din:)

 20. Sanna sier:

  Wow, imponerende.
  Den gleder jeg meg til.

 21. Grete sier:

  Jeg gleder meg. Nå er jo jeg en av dem som har visst om prosjektet ditt lenge og gledet meg like lenge. Frode maser stadig om at jeg må lage peanøttsjokoladen din. Kanskje i kveld? Grete.

 22. Lise sier:

  Så moro! Jeg skal definitivt kjøpe den.

 23. Tone Cecilie sier:

  Gratulerer så masse Cecilie – endelig kunne du slippe katta ut av sekken…..

  Lykke til med resten av prosjektet. Salget regner jeg med kommer til å gå bra. Både fordi det bare må bli en bra bok når du (og LilleMåne) står bak :-), og fordi at lavkarbo-kokebøker virkelig er i vinden for tiden. Den kommer nok til å ligge under mange juletrær, som flere her har påpekt. Gleder meg til «releasen» – kommer det til å skje ifm LCHF-høstseminaret til Lille Måne?

  • Takk skal du ha, Tone Cecilie! Håper du har rett angående salget 🙂 Nøyaktig release vet jeg ikke enda, men jeg kommer til å være på seminaret på den ene eller andre måten 😉 Da kanskje vi ses igjen 🙂

 24. Ingvild sier:

  Så herlig! Gratulerer så mye, denne boken gleder jeg meg veldig til og den skal jeg absolutt ønske meg til jul eller bursdag!:)

 25. -m- sier:

  Fantastisk! Kjempeimponert over hva du får til. Gratulerer så mye:)

 26. Anita sier:

  Gratulerer!:D Så utrolig gøy!

 27. Silje Silje sier:

  HERREGUD SÅ KULT! Jeg er SUPERGLAD og spent på dine vegne!! 🙂 Du er rå altså!

 28. Ann Kristin sier:

  Gratulerer med et fantastisk prosjekt!!! Så kult! Denne boka skal jeg gå til innkjøp av når den kommer, og kanskje det blir noen under juletrærene i år? 🙂

 29. Lammelåret sier:

  Gratulerer med all fremgangen du har hatt det siste året!
  Og lykke til med boklansering og alt som følger med. 🙂

 30. MaritBE sier:

  Så utrolig artig, og ikke minst BRA 😉 jeg er sikker på at den blir en bestselger!

 31. Hege sier:

  Jo, du er fantastisk heldig! Men så har du også jobbet hardt for dette. Jeg synes du har vært kjempeflink. Gleder meg til boka kommer – det må jo være en fin julegave til min mann 🙂 Kos deg med jobb denne uka – vi ses snart! Savnerdegklem

 32. Lina sier:

  Gleder meg!

 33. Khi/Ingunn sier:

  Denne blir nok bra 😀

 34. Linn sier:

  Så spennende! Den boka vil jeg ha 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s