Avslappning

(Innlegget er endret).

Jeg har hatt to svært hektiske dager. Husk å gjette hva prosjektet mitt er! Jeg kjenner at jeg er litt sliten, og trenger å lande litt. Einar og jeg har ikke hatt alene-tid siden Paris i slutten av juni, så i morgen sjekker vi inn på Farris Bad. Det skal bli nydelig, avslappende og romantisk! Fredag reiser Rebekka og jeg sammen med Trimhuset til Besseggen! Gleder meg til å gå i fjellet. Jeg trenger litt ro og meditasjon nå, før en ny hektisk uke.

Bade, kysse, lese bok, gå i fjellet, sosialt lag. Jeg gleder meg så! Tenker jeg blir klar til en ny hektisk uke! Jobbstart nærmer seg, og jeg har litt som skal være ferdig innen da. Men så utrolig gøy det er !

Mitt aller beste tips for å slappe av i kroppen, er forøvrig å ligge på spikermatte en halvtime i senga på kvelden.Det frigjør mye stress, og er fantastisk for de som sliter å lande litt på kvelden. Bare synd at jeg ikke alltid er så flink til å følge mine egne råd. Men det skal jeg nå!

Ha en nydelig kveld!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

15 svar til Avslappning

 1. Ida sier:

  For et utrolig kompliment å bli spurt om kostholdsråd av en lege, da! 🙂 Kos dere på Farris bad, har hørt det er nydelig der. Tusen takk for kommentaren din på det siste innlegget mitt forresten, omtanken varmer veldig mye! Klem tilbake 🙂

 2. Så spennende. alltid positivt når leger er litt mer oppdatert. de fleste tror jo fett er døden og lavkarbo farlig.

 3. Madeleine sier:

  God tur til besseggen 😀

 4. Lisbeth sier:

  Da skal vi på tur sammen da ;-),

  Før det; kos deg på kjærestetur!

 5. Tina sier:

  Da sees vi på tur i helgen!!!!
  Kos dere på Farris bad, sengene der egner seg godt til avslapping 😉

  Klem

 6. Elin sier:

  God tur til Besseggen! Har gått den i både sol og regn, flott tur er det uansett 🙂

 7. Elisabeth sier:

  Besseggen på denne tiden er jo bare nydelig, kos deg så mye. Det er et eventyr å være ute i naturen og slite litt, utfordre kroppen og kjenne på at den fungerer gjennom en lang dag med strabaser.
  Spikermatte er også min redning om kvelden. Er skikkelig fan, og har to hjemme så de dekker hele kroppen, samt en på hytta. Vil ikke komme i den situasjonen at jeg ikke får mulighet til den fantastiske avkoblingen matta gir.
  Kos deg med kjæresten også, du. Syns det høres ut som du er flink til å se hva som trengs i din hverdag, og at du på et tidspunkt går til handling for å endre på ting. Som å ordne kjærestetid når det har vært lang tid uten:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s