Konkurranse: Hva er mitt hemmelige prosjekt?

Som jeg har gledet meg til å fortelle! Jeg har mye på hjertet! Men først… må dere gjette!

Hva er mitt hemmelige prosjekt?

Konkurransen varer i en uke. Alle kan delta – unntatt dere som vet, selvfølgelig. Av de som kommer nærmest, eventuelt treffer spikeren på hodet, trekker jeg en vinner. Jeg skal pønske ut en fin premie!

Jeg håper på mange kreative svar!

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

35 svar til Konkurranse: Hva er mitt hemmelige prosjekt?

 1. Elisabeth sier:

  Oi, dette blir spennende, og vi skal endelig få vite hva du i «all hemmelighet» holder på med:) Og du har jo så mange talenter at det kan bli vanskelig å gjette syns jeg. Tror jeg skal bruke litt tid på å spekulere før jeg hiver meg på en idè om hva det er:)

 2. å guri.. det kan være hva som helst det!! 😮 kansje en kostholdsendring eller noe som har med sjokolade å gjøre? 😉

 3. Lene sier:

  Jeg tror du er i gang med en «fristende bok om lavkarbo»! Og den ville i så fall jeg ha hatt 😉

 4. Lene sier:

  Altså kokebok. 😉

 5. N. sier:

  Du skal bli kostholdsekspert i eit magasin/avis.

 6. Marita sier:

  Jeg håper at det er hemmeligheten! Den hadde jeg absolutt kjøpt!

 7. Du får din egen spalte i et blad/ enavis?

 8. maria sier:

  jeg har oppdaga at fotballfrua holder på med et hemmelig prosjekt, som ser ut til og ha med mat og gjøre.. kanskje dere er flere som skal skrive lavkarbo kokebok sammen? haha nei jeg aner ikke..sikkert helt ute på viddene her!

 9. Pauladesign sier:

  Jeg tipper på bok. Litt usikker på om det er bok om bare mat. Men jeg husker du skulle ha mandelmel i påsken og da var skulle du ha det til noe som du holdt på å prøve ut.
  Jeg tenker det det har noe med lavkarbo og trening.

 10. camilla sier:

  En lavkarbo bakebok kanskje? den hadde ihvertfall jeg kjøpt.

 11. Trude sier:

  Jeg gjetter at du skriver en lavkarbo-kokebok eller at du skriver en artikkel eller lignende om lavkarbo for et blad eller en avis 🙂

 12. Catrine sier:

  Jeg tror også at det helt klart har med skriving å gjøre, men du har jo skrevet at dette var noe du har drømt om lenge, trolig lenge før du begynte med lavkarbo (hvis dette er relatert til flaggingen tidligere!). Så jeg er ikke sikker på om det er lavkarbo-bok. Men det er vel mest sannsynlig i og med at du er litt over middels interessert i å få folk på rett veg.

 13. S sier:

  Du har endelig fått tilbud om din egen spalte i et magasin, som skal omhandle kosthold og trening!
  Eller en mini-dokumentar om maraton-opptrening for vanlige folk!

 14. Du skal få din egen nettside (altså ikke blogg), hvor du skal hjelpe folk med å få et bedre liv med lavkarbo!!

 15. Ida sier:

  Jeg tror jeg må gjette på tre alternativer – enten kokebok/hefte med lavkarbooppskrifter (evt. kokebok/hefte med oppskrifter fra bloggen din), ELLER en spalte i et dameblad/matblad/fitnessblad hvor du skriver om trening og/eller kosthold, ELLER at du skal bli skribent for et blad i matdelen hvor du kommer med oppskrifter og tips, menyforslag osv.

  Gleder meg til å høre hva det er uansett – virker spennende!

 16. vaskeklut sier:

  en bok om trening og lavkarbo!

 17. Jannicke Røseng sier:

  hmm… tror du skal studere noe innen ernæring, eller starte din egen bedrift kansje?

 18. Elin sier:

  Jeg gleder meg til «katta kommer ut av sekken» 🙂 blir helt sikkert kjempebra!

 19. Lissi sier:

  Oi..det er vanskelig å gjette.. det kan jo være så mye! Men som alle andre tror også jeg at det har noe med LCHF og/eller trening å gjøre.
  Skal jeg gjette noe så gjetter jeg at du skal utdanne deg videre til kostrådgiver innenfor LCHF, det nye studiet som starter opp for første gang i Norge/Oslo nå til høsten i regi av MF helsoutbildningar. Etter endt kurs tenker jeg du vil tilby kurs/holde forelesninger for enkeltpersoner, grupper, bedrifter osv 🙂

  Gleder meg til du forteller oss hva det er du skal 🙂

 20. Rotten Cherrys sier:

  Nettbutikk?

 21. -m- sier:

  Hmm, tricky.. Jeg tror ikke at du skal bli spaltist, det hadde du fått til for lengst dersom det var det som virkelig var ønsket ditt. Trur liksom at det har noe med skriving å gjøre, men på den andre siden så har du vel nevnt i ett tidligere innlegg om flagging og at dette er noe som du har ønsket hele livet. Da må du ha hatt ønske om å skrive helt siden du var bittelita, og det kan jo godt stemme det. Så skjønner jeg at du bruker deler av ferien til å jobbe og har noe møteaktivitet. Mer enn dette har jeg ikke fått med meg og skal altså gjette ut fra dette. Siden så mange gjetter på at det har noe med skriving å gjøre, velger jeg å gjette på no annet.
  Hva med at du skal være med å starte ett eller annet, en eller annen organisasjon/lag?

 22. Tilbaketråkk: Lege-veiledning… | Fristende lavkarbo

 23. Susanne sier:

  Hmm… Det er litt vanskelig å gjette for du har så mange talenter. 🙂 Men jeg tror det er noe med skriving en hærlig lavkarbo kokebok eller en bok om det å endre livsstil. gleder meg til å høre mer om prosjektet ditt! 🙂

 24. Therese sier:

  E tipper livstilsbok om lavkarbo eller redaktør i et lavkarboblad(type magasin som kommer ut en gang i mnd) d hadde iallfall e bestilt abn. på 😉 uannsett gratulerer så mye 🙂

 25. Katrine sier:

  Hmm… mammaprosjektet er du sikkert ferdig med..? Noe innen kosthold og trening er det helt sikkert tror jeg:) Nå tipper de fleste bok, så da må jeg finne på noe annet. Kanskje noe ala Jamie Oliver, om ungdoms kostholdsvaner og endring av det?

 26. Merete sier:

  Tror det blir bok!:) Evt spaltist i en avis eller blad:) Du virker som en veldig allsidig dame, så ikke lett å gjette hva du finner på:):)

 27. Tonje sier:

  Hmm.. Ser det er mange som tipper at du skal skrive bok, det var det første jeg tenkte også. At du skal skrive en lavkarbo oppskriftsbok kombinert med trening? Hehe, gleder meg til å høre om prosjektet ditt iallefall =)

 28. Jeg tror som flere at du skal utgi en bok om lavkarbo og trening. Jeg vil også føye til at jeg tror den vil utgis av forlaget «Lille måne» (eller CappelenDamm). Mulig du vil kombinere det med å vise leserne hvordan det er mulig å gå på lavkarbo med mann og barn. Litt slik som bøkene til den populære danske familien, «Kjernsunn familie», men da med hovedvekt på lavkarbo.

 29. Ann-Katrin sier:

  Jeg tror ditt hemmelige prosjekt er at du skal holde LCHF kurs.

 30. Karianne sier:

  Hmmm, ikke lett å gjette på. Men jeg prøver meg på: at du får egen spalte i Mat og helse, hvor du kan presentere oppskrifter og skrive om fordelene ved lavkarbokosthold.

 31. Ingvild sier:

  Jeg gleder meg veldig til å høre hva det er du skal igang med:)

  Jeg tipper at du skal holde kurs om lavkarbo rundt omkring:) Eller så er det at du skal gi ut en bok med oppskrifter, råd og tips, noe som jeg synes er en strålende ide, den ville jeg kjøpt momentant!

 32. Tone Cecilie sier:

  Hva med «Cecilies lavkarbo-sjokolade-fabrikk» 😉

  Eller kanskje du skal bli trenings- (crossfit?) og kostholdsveileder?

  Eller har du kanskje funnet deg en/flere spennende leverandører på iHerb med produkter som du skal ta inn til Norge og starte nettbutikk eller noe slikt?

  Mener å ha lest at du er lærer – og tenker at du kanskje har fått i stand et spennende lavkarbo-prosjekt på skolen «din» (eller kanskje på skolen/barnehagen til en av barna dine?)

  Uansett, vi venter i spenning!

 33. camilla sier:

  kanskje du skal starte nettbutikk med hjemmelagd godteri? og kanskje noe mat?
  der ville ihvertfall jeg ha handla.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s