Hormonella-nytt

(Dette innlegget passer best for kvinner – og for menn med PMS-koner ;)).

Husker dere Hormonella? Som tok helt knekken på meg forrige måned? Ut i fra kommentarene deres innså jeg at det kunne ha sammenheng med manglende inntak av omega-3. Jeg hadde nemlig ikke tatt omega-3 etter at våren kom, og har altså hatt to forferdelige runder med god, gammeldags PMS.

Hormonella de Ville på tredemølla

The return of Hormonella

Etter å ha skrevet om det og lest kommentarene deres, har jeg tatt omega-3 hver dag.

Og resultatet? Helt strålende! Forskjellen er enorm. Ikke bare innvendig, Einar har merket forskjell også. Jeg har ikke vært gretten, ikke surpomp, ikke på randen av skilsmisse. Ikke hatt murring et eneste sted, jeg merket ingenting denne gangen. Jeg har heller ikke hatt så behov for å være alene. Det eneste er at jeg har vært litt trøtt og sliten, som jeg gjerne blir. Også jeg som fantaserte om å dra alene til London på trøste-shopping hvis dette problemet vedvarte.

Jeg søkte litt på nettet, og Solveig på bloggen Solveigs smil skriver om sammenhengen mellom omega 3 og PMS her: http://solveigs-smil.blogspot.com/2011/03/fettsyrer-lindrer-pms.html

Det er helt fantastisk, altså! Men da vet vi det, dere, Cecilie MÅ spise sin omega 3! Her er forresten 3 gode:

Omega-3 Forte

Denne koster 199 og kan bestilles på shopping4net. Jeg har brukt denne lenge, og vært kjempefornøyd!

Denne koster rett under 9 dollarfor 200 stk på iherb (det er BILLIG!). Det er disse jeg har tatt den siste måneden, og som altså har balansert meg 😉 Jeg har tatt to om dagen. Disse kan bestilles her: http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-200-Softgels/323?at=0

Imidlertid har jeg fått litt transmak når jeg løper (venninna mi får ikke det, bare jeg), så jeg prøver nå et nytt merke:

Det står at disse har trippel styrke, derfor bestilte jeg de. Jeg har imidlertid ikke sammenlignet de med de to ovenstående. Denne fikk jeg her om dagen, og er fornøyd så langt. De koster 28 dollar for 100 stk, og kan bestilles her: http://www.iherb.com/Solgar-Omega-3-EPA-DHA-Triple-Strength-950-mg-100-Softgels/26738?at=0

Husk at hvis du ikke har bestilt på iherb før, kan du bruke min rabattkode CEC253 og få 5 dollar i rabatt. Frakt koster fra 2 dollar!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, iherb, Vitamintilskudd. Bokmerk permalenken.

8 svar til Hormonella-nytt

 1. Line sier:

  Supert å lese at det hjelper da 🙂

  Jeg vurderer å teste ut Omega3 selv, ikke pga pms (takk til p-sprøyter) men pga tendenser til lett depresjon enkelte ganger. Har lett for å bli nedstemt. Men, er redd for å den der transmaken og gulpinga jeg ofte får.

  Nu vel, ønsker deg og dine en strålende dag 🙂

 2. Ida sier:

  Så bra at det har hjulpet!

 3. MaritBE sier:

  åj, det visste jeg ikke. Men så bra det ordnet seg da 😉 Ordner seg alltid for snille jenter !

 4. -m- sier:

  Hei. Tenker å starte opp med Omega 3, har aldri spist det før så nå må jeg teste det ut. Ser at du tester ut ett nytt merke? Hvilket merke synes du funker best?

 5. Tilbaketråkk: Velkommen! | Fristende lavkarbo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s