Lørdag!

God morgen, dere! Lørdag morgen, sjokolade er spist 🙂 I dag ble det peanøttkonfekt. Den er så utrolig god og lettvint å lage. Nam!


Jeg fikk løpt i går, og er ganske fornøyd med meg selv. Jeg løp 1,3 mil. Det er andre gang jeg har løpt så langt, første gang var i september i fjor. Den gangen stoppet kroppen å virke etterpå. Iallfall lårene. Da skulle jeg nemlig teste hvor langt jeg kunne løpe før kroppen sa helt stopp. I går kunne jeg ha løpt en god del lenger.

Ha i bakhodet at vi snakker om saaaakte jogg, forresten. Jeg hadde som utgangspunkt å ligge lavt i fart, rundt 9,3 km/t. Det gikk fint helt til 7k. Da vrikket jeg foten, og fikk ilinger av muskelsmerte oppover ankelen. Min første innskytelse var å stoppe, hinke til nærmeste hus og ringe hjem.

Min andre innskytelse funket også. Jeg tenkte at når muskulatur er stiv, så har den godt av bevegelse. Derfor jogget jeg rolig videre, for å kjenne etter om det løsnet. Og det gjorde det! Etter en kilometer kjente jeg ikke noe mer til ankelen. Men jeg ble liggende under 9 km/t i timen i fart. Det er en utfordring for meg – hvis jeg mister fart, oftest i en bakke, så har jeg vanskelig for å komme opp i fart igjen.

I går jogget jeg bevisst så rolig, fordi jeg egentlig ikke har erfaring med hvordan kroppen takler å jogge over en mil. Det gikk altså fint. Problemet kom nok en gang etterpå. Jeg klarer ikke ta til meg næring. Jeg drakk i stedet mengder med vann, og gikk og la meg. Jeg er helt fin i dag, men må faktisk vurdere en sportsdrikk eller saft.

Nok om det! Nå har jeg noe å fortelle dere! Men, er dere hjemme alle sammen? Jeg vil så gjerne at alle er her 😉 Jeg skal legge det ut som en gjettekonkurranse først, så følg med! Ikke gjett i denne tråden 🙂

I dag skal vi på båttur. Deilig! I sommer som jeg har jobbet endel, har jeg fått oppleve at jeg virkelig klarer å slappe av på båten. Der kommer jeg meg ikke noe sted, så jeg har ikke noe valg!

Ønsker dere alle en nydelig dag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Morgenprat. Bokmerk permalenken.

19 svar til Lørdag!

 1. camilla sier:

  Har du prøvd å drikke litt kokosvann? jeg er helt lik deg, jeg klarer ikke å spise etter trening, men kokosvann innholder en del vitaminer og mineraler, nturens egen sportsdrikk blir det kalt. Man kan blant annet bestille det på iherb. Eller kjøpe i helsekostbutikker.

 2. vaskeklut sier:

  jeg er hjemme! *rekke opp hånda*

 3. Tina sier:

  Kos deg på båttur, det blir nok helt supert!!!
  Klem

 4. Tina sier:

  JAAAAA vi er hjemme:-)) Kokosvann??? Forklaring ønskes:-)) Mulig jeg er treg:-)) Men jeg er jo blond:-)) He,he……

 5. Birgitte sier:

  Jeg er her! Og jeg har vært innom hver eneste dag, men ikke fått til å kommentere noe som helst, selv om det har vært mange innlegg som har satt tankene i gang. Vil spesielt takke for innlegget om morgentrening og fettforbrenning. Det ga meg masse ny motivasjon, og denne uken har jeg hatt to løpeturer på henholdsvis 45 og 60 min før frokost – og fettet renner av! Og mentalt er det helt konge – jeg føler jeg har vunnet dagen og humøret holder seg på topp helt til leggetid. Nå sitter jeg og familien i fullpakket feriebil på vei til en ukes fjellferie. Med i bagasjen er økologisk og sunt peanøttsmør, for nå skal jeg endelig få testet ut den peanøttkonfekten din! Ha en strålende dag, o’herlige inspirator fra Horten! Klem

  • Ha en nydelig fjelltur! Du får uansett ikke være med i konkurransen 😉

   Så utrolig gøy å lese at det har funket! Det ble jeg SÅ glad for! Kos deg med peanøttkonfekt, det er så godt!! Klem 🙂

 6. juuum! så kjempesnadder ut! god helg :*

 7. Anna sier:

  Takk for at du atter en gang gir meg motivasjon og lyst til å snøre på meg skoene og legge i vei, etter å ha lest på bloggen din. Skal starte dagen med det i morgen tidlig! Hurra 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s