Småprat;)

God morgen 🙂

Jeg er tidlig oppe i dag for å jobbe. Som jeg storkoser meg! Det er en perfekt måte å jobbe på. Først jobb, så løpe intervaller, så strandtur (?) med familien før møte og mer jobb. Så nydelig å kunne legge opp en dag slik (som vanlig hører jeg Einar, som i sommer har vært mer alene med ungene, protestere ;)).

Og da gjelder det å ha litt å gå på. Mannen må få litt alenetid med fruen av og til ;)Storesøster er veldig glad i å sitte barnevakt for lillesøster på kvelden. I går fikk vi tid til en liten treningsdate. Etterpå plasket vi rundt i utebassenget. Nothing fancy, vi har et slikt:

Men det holder 38 grader, og er veldig behagelig! I går trente vi styrke overkropp. Dere vet jo at jeg elsker styrketrening, men det har vært slurvet med en stund. Jeg skal ha en styrkeøkt på overkroppen hver uke, og det er nydelig å komme i gang igjen. Og dere, hvis noen lurer litt på trening og lavkarbo, så er det to svenske bøker på markedet:

Jonas Colting: Den nakne helsen (min oversettelse). Kan bestilles her. Colting er triatlet og er opptatt av naturlig kost, naturlig helse og trening. Jeg har lest boka, og likte den veldig godt. Den har vært på utlån byen rundt i ettertid! Boka koster 129 svenske kroner.

Frank Nilsson: I stedet for doping (min oversettelse). Jeg har ikke lest den, men det kunne jeg virkelig tenkt meg. Jeg savner norske bøker om lavkarbo og trening. Kanskje det kommer etterhvert? Boka kan bestilles her. Den koster 189 svenske kroner.

Kjenner dere til andre bøker som kombinerer lavkarbo og trening?

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

13 svar til Småprat;)

 1. André sier:

  Jeg er litt nysgjerrig på utebassenget 🙂 hvor får man kjøpt det? Har du en link du kunne dele dersom de har en nettside? Evt. legge ut noen flere bilder? Bor selv i nord-norge og må innrømme at et utebasseng som holder 38 grader hørtes vedlig innbydende ut 🙂

  • Jeg kan legge ut link, selvfølgelig! Det skal kunne stå ute og holde varmen hele året, men da må det stå slik at det ikke kommer snø på det 😉 Karet er kjøpt fra mspa Norge. http://webshop.mspanorge.no/storefront.php. Der ser du bilder og tilbehør. Vi kjøpte vårt på Plantasjen, men har handlet annet utstyr på mspa. Veldig enkelt og greit 😉

   • André sier:

    Tusen takk! 🙂 Så utrolig bra ut sammenlignet med mye rask som finnes på markedet. Da blir det spa basseng på familien i nærmeste fremtid 🙂

   • Så herlig! Det er nydelig. Jeg var litt sliten etter et langt møte i dag, og da var det nydelig å plaske rundt for å hente seg inn igjen 😉

 2. friggogfulla sier:

  Hurra for styrketrening! Du får legge ut en liten rapport etter økten om hva du har gjort og hvor godt det følte 😀

 3. Maria sier:

  God morgen! Ville bare si du er på blogglisten min – «inspirasjon» på min nye blogg. Håper det er greit 🙂

 4. Aud Alvestad sier:

  Hei. Mye god inspirasjon å hente her!!
  har et spørsmål som er litt «på siden»:
  Det utebassenget,,, det ser så passe ut i størrelse. Kan du si hva det heter? (og hvor dere evt har kjøpt det)

 5. Marita sier:

  Jeg blir så inspirert av bloggen din. Så nå skal jeg starte å løpe. Det er skummelt siden jeg er så dårlig trent som jeg aldri har vært før. Men jeg får bare hoppe i det. Lavkarbo spiser jeg fra før, så da er det å få løpinga til å sitte like bra som kosten…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s