Nye iherb-favoritter

Her er noen nye, deilige favoritter fra iherb. Disse er til utvendig bruk!

Crazy rumors har et stort utvalg. Denne heter Apple spice. Det er den mykeste lypsylen jeg har testet. Akkurat denne lukter litt spesielt, men den er helt fantastisk! De koster 2,69 dollar per stykk, og jeg kommer til å bestille disse i flere varianter.

Body butter med lukt av mango og sitrus. Det lukter mye men godt. Jeg elsker konsistensen! Den virket litt tørr da jeg åpnet den, men jeg har brukt body butter fra for eksempel Body shop og l’Occitane, og jeg synes denne har aller best konsistens. Virkelig tjukk, myk krem. Deilig! Den koster 7,18 dollar og kan bestilles her. Merket heter Aura Cacia.

Denne er fantastisk! Den gir lys farge og har en kjølende effekt på leppa. En liten sak som må ligge på fast plass i veska for at jeg skal finne den 😉 Denne koster 3,56 dollar og kan bestilles her. Den fins også i flere farger. Merket er Kiss my Face.

Kiss my Face ansiktsskrubb. Denne koster litt over 10 dollar, og kan bestilles her. Den lukter nydelig av mild mint, skrubber godt og er virkelig et kupp. Denne bruker både min datter og jeg. Sofia er blitt stor jente med litt kviser på nesa, og denne er effektiv mot kviser.

Fuktighetsmaske til ansiktet. Honningmaske, vel og merke! Den lukter og smaker som honning, gitt. Det er en liten krukke, men man skal bruke litt om gangen, så den er svært drøy. Jeg føler meg litt stram i huden når jeg har den på. Jeg lar den sitte 10-20 minutter før jeg skyller den av. Deretter påfører jeg mitt elskede vidundermiddel, jojobaoljen fra Desert Essence. Denne behandlingen har tatt knekken på tørr hud i ansiktet! Honningmasken koster 21,12 dollar og kan bestilles her. Merket heter Bee Yummy!

Dette er et lite utvalg av nye favoritter. De to øverste har jeg fått av iherb, de resterende har jeg kjøpt selv. Hvis du ikke har bestilt fra iherb før, får du 5 dollar i rabatt hvis du bruker min kode, CEC253!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

18 svar til Nye iherb-favoritter

 1. Helle sier:

  Heisann! Jeg har akkurat begynt på lavkarbo, og jeg har lest masse på nett og et par bøker. Men jeg lurer på en ting; når man ser på næringsinnholdet på varene og det totale karbohydratinnholdet, er det sånn at jeg skal trekke fra sukkeralkoholer og fiber? Eks: kokosmel fra Iherb: total carbohydrate 9g, og under der igjen står det dietary fiber 6g, og suger 1 g. Skal jeg da trekke fra dietary fiber, sånn at det totale innholdet blir 6g? Eller påvirker fiberet blodsukkeret vårt, sånn at jeg ikke skal trekke det fra? Sikkert helt teit spørsmål, men jeg finner liksom ikke no klart svar på det. Hehe. På forhånd, takk:)

  • Det er ikke et teit spørsmål! Og du tenker helt rett 🙂 Du kan trekke fra fiber og sukkeralkoholer! Endel sukkeralkoholer påvirker oss negativt likevel, men erythritol/Sukrin er ok. Mange skryter av bakeegenskapene til Coconut secret framfor Bob’s red mill 😉 Lykke til!

 2. Tina sier:

  I love iherb:-)) Alltid kjekt å lese om hva andre liker og bruker:-))På posten lurer de sikkert hva jeg holder på med, får jo pakker fra Iherb flere ganger i uka,he,he…. lukter litt shoppegal her, men det er jo så spennende å lete rundt der på nettsidene og finne produkter til en mye billigere penge enn her hjemme + at der er jo så masse bra. Iha da blir jeg så glad:-)) Alle disse tingen du hadde bilde av var nye for meg.

 3. Jeg liker ikke den lysylen, men elsker denne:

  http://www.iherb.com/Moist-Stic-Natural-Lip-Protection-SPF-15-0-15-oz/30302?at=0

  Og kommer nok til å bestille anskiktsskrubben – trenger ny 🙂

 4. Mint sier:

  Takk for tips! Alltid fint med inspirasjon til nye iHerb kupp. Gode lypsyler er et must, nå bruker jeg en fra Burt’s Bees med peppermynte. Den gir en kjølig effekt i sommervarmen!

 5. har ikke prøvd noen av de produktene,men bestillte akkurat en lotion!

 6. MaritBE sier:

  Åj, mange godbiter! Dette skal jeg virkelig kikke på jeg også 😉 Tusen takk for tips søta !

 7. Elisabeth sier:

  Jeg lurer litt på det kokosmelet. Helle spør om karbo og fiber, og ganske riktig blir det for eksempel i coconut secret en total karbo på 3 gr (fiber trukket fra). Men vi må huske på at hos iherb er næringsinnhold oppgitt etter «serving», det vil si at 3 gr. karbo er pr. serving på kun 14 gram! Det gir karboinnhold på 21 pr 100 gram. Sammenlignet med kokosmelet fra Aman Prana (helsekost i Norge) er karbo 4 gr. pr 100 gr. mel, og kostfiber er 60 gram. Det syns jeg ser så merkelig ut, er det noen som kan ha en forklaring på det? For kokosmel kan vel umulig bli så forskjellig i næringsinnhold?
  Og det å trekke fra fiber, gjelder det for de varene som selges i Norge også?

  • Takk, Elisabeth! Jeg glemmer stadig den «per serving» selv om jeg vet det så godt. Det var jo en veldig stor forskjell! Rart, det står jo også Low carb i produktbeskrivelsen. Jeg ser jo at det er mye rimeligere, men kokosmel er svært drøyt i bruk! Jeg bruker det til Aman Prana.

   I Norge er fiber trukket fra, så det skal man ikke. Hvorfor det er forskell på disse kokosmeltypene vet jeg ikke!

 8. Elisabeth sier:

  Rart det der, kanskje jeg skal vurdere Aman Prana. Som du sier, det er veldig drøyt i bruk så det blir uansett ikke noen formue:)
  Koser meg med te med stevia, ren nytelse. må si den lille søte smaken gir et lite kick:) Sjekket på iherb, og stevia tbl er fortsatt i salg!
  For å «forske» litt, måler jeg iblant blodsukkeret før og etter. Nå målte jeg 5,0 før en kopp te med 1/2 tbl stevia. Etter 30 min var det steget til 5,6. Interessant, når det i utgangspunktet ikke er karbo i dette. Men Martin Ingvar har skrevet boka «Hjernen styrer vekten din». Og der beskriver han godt det fenomenet at når vi skal innta noe søtt (med eller uten karbo), vil kroppen forberede seg på det søte og begynne å frigjøre litt insulin, uansett om det kommer karbo eller ikke. Men jeg klarer ikke helt å skjønne at blodsukkeret skal stige selv om insulinet i blodet har økt litt. For jeg har ikke hatt i meg noe annet?
  Tror det er viktig å huske på dette, at det ikke er «bare bare» med erstatningene for sukker. Har selv trang til å finne noe som tilfredsstiller mitt «kosebehov», og kjenner jo at det trigger en del. At det blir økt sug av det selv om karboene ligger på et veldig lavt nivå. Kroppen kjenner igjen effekten av det som er søtt, og vil alltid ha mer av det:)

 9. Cathrin sier:

  Har du brukt jojobaoljen som hårkur? Prøvde det akkurat nå og jeg er litt usikker på om den skal vaskes ut igjen. Jeg bare skylte ut med vann, og håret blir jo mykt og fint, men med litt «wet-look» da oljen henger i…

 10. Ida sier:

  Crazy rumours sin med bringebær er helt nydelig! Også vil jeg anbefale Badger company med Lime rocket, den lukter så godt at jeg vil spise den opp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s