Dagens løpeoutfit…

…trenger en forklaring!

Jeg har nemlig min manns boksershorts på meg 🙂 I formiddag dro vi på gårdsbesøk noen kilometer fra hytta. Jeg hadde tenkt å ta på meg løpetøy og jogge hjem, men min indre unnasluntrer satte en effektiv stopper for det og dro på seg olabukse.

Dumme meg avslørte min opprinnelige plan for min mann på vei til gården. Og da, etter litt diskusjoner, fødte han den geniale planen. Jeg kunne løpe i hans boksershorts (helt ren!).

Jaja, etter diskusjoner og flere forsøk på å slippe unna, gikk vi til bilen og skiftet. Så løp jeg nedover og oppover bakker, gjennom Holmsbu sentrum, og følte meg litt tøff og litt teit. Men jeg løp iallfall! Jeg hadde ikke med klokke, men jeg løp 12 sanger 😉 Det hele ble avsluttet med 15 spurter i trapp. Jeg er varm enda!

34 trappetrinn, 15 spurter. Herlig!! Det er meg øverst i bildet 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping. Bokmerk permalenken.

10 svar til Dagens løpeoutfit…

 1. Pauladesign sier:

  For en lur mann du har. Hva hadde han på da om du måtte låne hans bokser?
  Nei, nei jeg vil ikke vite 🙂
  Men du ser utrolig sprek ut i bokser.
  Jeg kjenner en kar som hadde fått seg ny bokser også syntes han den var så kul at han valgte å bruke den på stranden som «sole seg i bokser».
  Plutselig kom ei lita jente bort til han og sa » hvorfor har du truse på deg, pappaen min har sånn truse hjemme» .Skal si at vi lo godt og den har vi brukt mot han i flere år etterpå 🙂

 2. Bare bukse, gitt 😉 Merk at jeg ikke har lagt ut bilder av meg forfra, du hadde ikke kunnet si det samme da 😉

  Herlig historie 😉

 3. Elisabeth sier:

  Morsomt, og genialt av mannen din. Han er virkelig en som heier på deg og vil ha deg ut å løpe uansett om du, selvsagt underbevisst, prøver å unngå en og annen tur (med ex å ta på olabukse, herlig å oppdage at vi klarer å «lure» oss selv på sånne utspekulerte måter).
  I går skjedde det noe veldig hyggelig. Hentet en fin liten pakke i postkass fra iherb, og pakket som vanlig opp nesten før jeg hadde fått av meg skoene. Men det var helt ukjent innhold, og jeg lurte et øyeblikk på hva jeg gjør når jeg har fått en feil pakke. Cecilie slo det ned i meg, det er hun som har sendt meg nydelig te, såpe og stevia:) 🙂 🙂 For en herlig pakke, tusen takk søte du. Alt ble prøvd: såpa var nydelig i dusjen etter joggetur (ja, jeg jogga faktisk!). Og herlig te etter middag, med en stevia oppi. Stevia tbl var en ny opplevelse. Har både pulver og dråper, men sliter med å bruke det for jeg syns den bitre smaken stikker igjennom. Men disse var helt uten bitter smak, og jammen var det veldig søtt. Tror jeg klarer meg med en halv i en stor kopp te, bruker vanligvis ikke søtt i te men når jeg er sugen kan det være et lurt alternativ. Så tusen takk, you made my day i går:)
  Den jogginga mi er tøff å gjennomføre. Har såvidt startet opp igjen. Syns jeg klarer meg bra med mitt langsomme tempo, men du verden så mange tulletanker jeg har underveis. Om grunner til å bare gå fort, det må jo være mye bedre!!! Men jeg kjenner at det ikke gir nok å gå fort, at jeg liker pulsen og slitenheten i kroppen som blir annerledes etter joggeturen. Den gode varmen som brer seg totalt i kroppen. Intervaller med spurt er det ikke verdt å tenke på ennå. Og løping sammen med noen er dødfødt (løp en tur med min datter), blir så irritabel av det. Håper det snart kommer en god «flow» som sier meg at dette er riktig for meg, at jeg bare skal stå på:) Tror du et par ganger i uka er nok for at jogging skal være et godt alternativ? Jeg skal også trene pilates, yoga og core-bar (3 økter i uka)
  Ha en nydelig sommerdag. De trappene du løp er fine, kikket på dem når jeg kjørte forbi i båt sist sommer, det så så koselig ut der:) Klem til deg

  • Godt du likte pakken! De tablettene er nå ute av sortimentet, dessverre. Å, som jeg kjenner meg igjen i de tankene mens man jogger! Egentlig er det svært interessant, for det er gjerne tanker man ikke opplever på gruppetimer eller lignende. Jeg har sånne tanker hele tiden jeg også! To økter i uka kan nok holde, men det bør være to-tre hvis flowen skal komme. Hvis man løper kun en gang i uka, blir det lite framgang gjerne. Prøv to!

   Den hytta vi bor på er den som ligger nederst mot vannet. Det er over 100 trappetrinn opp til parkeringen… Einar kunne ikke skjønne at jeg ikke løp helt opp i går… Grrr…. Forøvrig er det sant det du sier om han, altså!

   En nydelig dag til deg også! Klem 🙂 🙂

 4. Heidi sier:

  Hei, og takk for sist. jeg var litt overivrig og hadde det litt for gøy..hahha, men jeg fikk nå sagt noen ord og hilst på mannen :). koselig.

  Jeg løp 1,5 times joggetur i påsken, store deler av den langs en vei, uten fortau i ført en herrebokse.. Så her er en som know the feeling :).

  Du er flink Cecilie, og husk det at en som skal fronte lavkarbo ikke trenger å være syltynn. Lavkarbere er kvinner de også vettu :p

  • Heidi sier:

   herrebokse = herreundertøy 😉

  • Godt vi er flere som reker gatelangs i herreundertøy 😉

   Morsomt å se deg – og vedkommende 😉 Jeg holdt jo på å utbryte at han hadde hår, men holdt munn 😉 Vi dro med engang, jeg hadde ikke drukket nok vin til å orke så mye folk 😉 Du, er du fortsatt klar for halvmara?

 5. Heidi sier:

  Hahahahaha.. jeg er glad du holdt deg for god for slike utbrudd.. Som om jeg ikke snakket nok fra før, så måtte jeg har forklart historien bak det.. Og jeg hadde garantert ikke bare fortalt om min fasinasjon for en skallet mann, men lagt ut om blogging, LCHF..osv…og det blir litt for mye for enkelte som ikke enda har oppdaget den verdenen.

  Hadde du ikke drukket nok vin forstår jeg godt du tok turen hjem. Jeg hold ut til ca 07.00…huff, og det var dag to med bryggehygge.. Jeg har blitt veldig utholdene på vinfronten i sommer :/

  Halvmaraton kjentes ut som en prøvelse igår da jeg løp for første gang på ca 3 uker, men etter at vinsesongen og matgildene roer seg utover sensommeren skal jeg føle meg fjærlett igjen (eeh)og fly gjennom Oslos gater.. ( får satse på at sensommeren nærmer seg snart).
  Gleder meg, og det bør du gjøre også, for det er en endorfinopplevelse uten like 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s