Løpeoppdatering

På lørdag klappet jeg sammen pc’en og dro på tredemølla rett etter å ha skrevet om Hormonella. Hormonella trives på tredemølla, sånn er det bare. Jeg jogget i 30 minutter og avsluttet med en tabata-intervall. Total distanse ble 6,4 km. Etterpå var jeg i lykkerus! For det første fordi jeg løp rolig de første minuttene men likevel løp 4,7 km på 30 minutter. Det betyr at jeg er klar for å løpe 5k på under 30 minutter igjen. For det andre løp jeg intervallene på 14 og 15k – og det er lenge siden denne kroppen har vært oppe i fart!

Jeg blir superglad av slikt, jeg!

I dag har Rebekka og jeg løpt en tur. Vi er på ferie sammen, og vi har løpt en tur i formiddag mens mennene spilte monopol med barna. Vi løp først 5,6k. Avslutningen på ruta er en 200 meter lang bakke, og vi endte med bakkeintervall. 5 ganger løp vi ned og opp igjen. Rolig, forsiktig, men de to siste gangene kunne jeg ikke føle rumpa mi. Helt sant! Tilsammen ble turen 7,6k og jeg er så glad! Jeg tror løpinga løsner litt nå!

Einar og jeg har satt opp løpeprogram for meg fram til halvmaraton. Men det må starte neste uke. Denne uka er jeg på ferie, og målet er tre treningsøkter og å løpe litt etter lyst og innfall. Mandag starter oppkjøringen på ordentlig, og da skal jeg legge ut treningsprogrammet mitt!

Litt uklart bilde, men jeg har laget en form for energibarer. Peanøttsmør, egg, pekannøtter, gojibær, noen aprikoser. De er liksom til Rebekka og meg, men foreløpig har jeg ikke vært så flink til å dele… Supert med litt rask energi etter løpetur!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping. Bokmerk permalenken.

11 svar til Løpeoppdatering

 1. Linn sier:

  Flink du er Cecilie! 🙂

 2. bra du tok knekken på hormonella med trening XD

 3. Jane sier:

  Du er sej, Cecilie!

 4. e84 sier:

  Så flink du er! Skjønner godt du blir glad av sånt, det gjør jeg også! Kos deg videre med ferie og kos deg med løpingen! 🙂

 5. Lisbeth sier:

  Det er jenta si det 🙂 !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s