Nettprat om lavkarbo med Siv Hauge

Siv Hauge, den utrettelige ernæringsterapeuten som har vært flere ganger på God morgen, Norge og på nettprat på tv2, har stilt til nettprat igjen. Denne gangen er temaet lavkarbomat i ferien, og saken har fått overskriften -Ingen bevis på at fett er farlig.

Siv Hauge svarer alltid godt for seg, og disse linjene traff meg:

Jeg fokuserer aldri på vekt, jeg veier aldri mine klienter og jeg oppmuntrer  de til ikke å veie seg så ofte heller. Det er mange måter å gå ned i vekt  på, men det finnes kun èn måte å spise seg frisk på. Med skikkelig mat som  kroppen trenger. Jeg fokuserer på helse. Jeg har fokus på hva en  menneskekropp trenger for å bygge sterke og friske celler, og bonusen er  ofte en sunn vekt, bedre energi, en god fordøyelse og sterkere immunforsvar.

God lesning!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s