Bokomtale: Lavkarbo fra Middelhavet

Jeg har forelsket meg i en kokebok! Det er den nyeste utgivelsen til forlaget Lille Måne, og det er en oversettelse fra svensk. Den er skrevet av Lars-Erik Litsfeldt og Cathrine Schuck.

Lavkarbo fra Middelhavet. Mmmm – nydelige bilder, god innføring i lavkarbo, lekre oppskrifter uten for mange ingredienser. Jeg har den dessverre ikke med meg så jeg får ikke dobbeltsjekket, men jeg tror at mange av oppskriftene er uten meieriprodukter også. Boka formidler en lettere utgave av lavkarbo, med oljer, fisk og avokado som fettkilder.

Denne boka appelerte så til meg, jeg storkoste meg med den på lørdagens båttur, og angrer på at jeg ikke har den med meg på hyttetur. 299 kroner koster den, og kan bestilles her.

God fornøyelse!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Bøker. Bokmerk permalenken.

5 svar til Bokomtale: Lavkarbo fra Middelhavet

 1. mmm. takk for boktipset!! 😀

 2. Lille Måne er et fantastisk forlag å ha for oss lavkarbotilhengerne 🙂
  Denne skal jeg titte på – omslaget kunne jo ha vært litt ner moderne og fristende 🙂

  • Ja, det er sant! Men Cappelen har jo også utgitt lavkarbobøker, de til Hexeberg. Og det er vel et annet forlag som har utgitt den til Ulrika Davidsson? Jeg husker ikke helt. Men Lille Måne har gjort en genistrek ved å satse på dette!

 3. Elisabeth sier:

  Nydelig bok, har den selv, på svensk (synd, men bøker i Sverige er så mye billigere så jeg skaffer mye derfra. For å kunne bygge mitt eget lchf-bibliotek). Har veldig sansen for Cathrine Schück, og det er så deilig med de lekre bildene. En bok skal liksom «smake» litt deilig når jeg blar i den syns jeg. Det gjør denne:)

  • Har hun gitt ut flere bøker? Må google litt, skjønner jeg 🙂 Mange synes det er vanskelig å lese svensk, men enig – det er mye billigere. Jeg har vært heldig og fått endel bøker etterhvert, så jeg føler meg veldig priviligert som får bygge opp biblioteket mitt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s