Sukkerantenner

Jeg må nesten vise dere et bilde fra i går… Fotoshooten ble avløst av grillkos med to vennepar, vi trengte litt spisehjelp…

Kjøkkenet er ikke ferdig ryddet enda…

Jeg må bare fortelle noe. Det er jo dere som har lært meg hva det betyr når jeg klør i ørene. Jeg har ikke gjort det på lenge! Jeg spiser meieriprodukter i form av gresk yoghurt, fløte, brie og lignende, men reagerer ikke på det. Jeg reagerer hvis jeg spiser for mye gulost, derimot. I går kveld var jeg ute med noen venninner og tok to glass hvitvin. Underveis begynte jeg å klø som en gal i ørene. Jeg drakk nesten ikke opp vinen min! Jeg gjetter på at det var litt for høyt sukkerinnhold i den for meg, gitt.

Min første svigermor, som er kinesiolog, sa alltid at ørene er våre antenner. Mine er tydeligvis sukkerantenner 😉

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

11 svar til Sukkerantenner

 1. Tina sier:

  Party,party kjekt å se at det ikke er bare mitt kjøkken som ser slik ut etter en koselig kveld med venner:-))
  Både positivt og negativt med «sukkerantenner» inni ørene. Positivt da du fort lærer deg hva du skal holde deg borte fra og negativt fordi du får en ubehagelig kløe. Håper at den gir seg fort og at du en nydelig dag og flott helg. Knib fra meg

  p.s. neste uke starter gladmaten her i Stavanger :-)))))) gjett om jeg skal dit og teste ut masse gode smaksebiter:-)))

 2. Therese sier:

  Oi oi oi så virkelig ut som et fest bord – lukter jeg kokebok her???? eller en lavkarbospalte med oppskift???uannsett kjempe spennende 😉

 3. Jeanette sier:

  Jeg begynner også å klø inni ørene, sånn langt inne.. Skikkelig irriterende.. Men har aldri tenkt på at det kan være noe jeg spiser som er grunnen til det. Begynte å klø i ørene i går kveld, og da hadde jeg spist gulost. Kanskje jeg har det samme som deg? Hehe 🙂

  • Det kan hende 🙂 Det er et tegn på candida, har jeg blitt fortalt. Nå tror jeg ikke at jeg har det, men jeg har blitt kvitt ørekløingen ved å først redusere meieriproduktene en periode, og så nå være litt bevisst på hvilke meieriprodukter jeg bruker 🙂

 4. Hilde sier:

  takk for super blogg 🙂 Jeg lurte på en annen ting egentlig, hvordan går det med menskoppen? har du testet den ut før løpingen?

  Sommerhilsner fra Hilde

  • Takk 🙂 Du, jeg løper med den! Er superfornøyd! De to første dagene orker jeg fortsatt ikke å løpe, kroppen går i dvale. Men ellers går det strålende! Fortsatt god sommer 🙂

 5. For et DEILIG kjøkken!! 🙂 Sånn skal det se ut etter en kioselig kveld m venner! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s