Goood morgen!

God morgen, mine kjære energigivere!

Torsdag forrige uke satte vi nesene mot Sverige, og jammen var jeg ikke uten nett i tre dager! Og da jeg kom hjem… så kjente jeg at jeg trengte litt bloggferie 😉 Jeg tør ikke skrive på bloggen når vi ikke er hjemme, jeg har jo hørt på radioreklame!

Takk for alle kommentarene på innlegget om Hormonella. Hormonella har vært på felgen angående følelser rundt seg selv. Men dere satte meg på et veldig viktig spor. Jeg har tenkt og tenkt for å finne ut årsaken til at det har vært så anderledes de siste to månedene. Ttnkt at jeg må ha spist noe anderledes, men ikke funnet svaret. Da jeg leste kommentarene deres, slo det med meg at da våren gjorde sin anmarsj, lot jeg glasset med Omega-3 stå i fred i skapet.

Så denne måneden tar jeg min Omega-3 med omhu, og er spent på å se om det har effekt. Mine egne negative følelser overfor meg selv (kroppen min for å være korrekt), har iallfall lettet.

Ellers gjør jeg så godt jeg kan for å balansere familieliv, travelt sommerprosjekt og trening. Jeg jogget to ganger mens vi var i Sverige, løp intervaller på mandag og trente styrke på tirsdag. I går skulle jeg ut og løpe en mil, men det rakk jeg ikke! Jeg jobbet til ti i går kveld, og da var det viktig med litt Sofiatid. Vi hoppet hoppetau! Jeg hoppet ti rolige og ti raske hopp i totalt fem minutter – med innlagte pauser. Og i dag er jeg støl I MAGEN!

I dag har jeg full fres her, og vet ikke om jeg rekker å løpe i dag heller. Kanskje det får bli hoppetau i dag også 😉

Ha en nydelig dag, dere! Nå starter min arbeidsdag! I dag skal det være fotoshoot her, og jeg må gjøre klart. Ble dere nysgjerrige nå? Resultatet får dere se i høst!

(Og Elisabeth, takk for verdens fineste mail! Det er en pakke på vei til deg! Men mail-kontoen min krangler så med meg, at jeg ikke har fått sendt deg svar! God klem til deg!)

C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

8 svar til Goood morgen!

 1. Solveig sier:

  Åh så glad jeg ble over å høre fra deg igjen :-)..Ble nesten litt bekymret for at Hormonella hadde tatt fullstendig overtaket på deg ;-)..Men heldigvis er du sterkere enn «henne»..
  Klem fra ei som leser bloggen din hver eneste dag uten å ha gitt lyd ifra seg tidligere.

 2. Velkommen tilbake :* Har selv begynt å ta større doser omega 3/krill 🙂

 3. Pauladesign sier:

  Vi er i Spania nå om dagene/ ukene 🙂
  En flott helsekost butikk her med masse fristelser, jeg skal lage en liten pris liste
  om noen dager på produkter fra butikken. Om du vil ha noe så si i fra. Vi har bil, stor bil 🙂
  Kos deg med prosjektet ditt, blunk blunk 🙂

 4. Ida sier:

  Ååå, spennende, men det er lenge til høsten! Hehe 🙂 Håper du merker forskjell etter noen uker med omega 3!

 5. Elisabeth sier:

  Takk for kommentaren, du er bare så søt. Og veldig savnet når du ikke blogger!! Må si det var rart å ikke finne deg her «hver dag» med smått og stort:) Det var en måte å si at det betyr mye det du gjør i bloggen din. Og det prosjektet ditt, det er veldig spennende å vente på å få høre hva det er. må vi virkelig vente helt til høsten? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s