Småprat;)

God morgen!

Charlotte har spurt meg om hvor mange karber jeg ligger på per dag… Jeg aner egentlig ikke, men tror at jeg mange dager ligger oppimot 50. Jeg er jo litt glad i nøtter og mørk sjokolade 🙂 Grunnkostholdet mitt inneholder 20-30 karber. I  tillegg drikker jeg gjerne to kopper Nespressokaffe med fløte per dag, og det gir nesten 10 karber. Det visste jeg ikke før forrige uke, da jeg mailet Nespresso og spurte 🙂

Jeg er jo forsåvidt ferdig slanket, selv om jeg lett svinger noen kilo i vekt. Hvis jeg skal stramme inn og svinge et par kilo ned, da må jeg først og fremst begrense matinntaket.

Jeg må fortelle dere om mandagens lille løpetur! Det hadde gått i et hele dagen, sommerens travleste dag hittil. Rebekka, min bestevenninne og jeg, hadde planlagt å løpe en tur på kvelden. Jeg bare ORKET IKKE. Først sendte jeg en sms til Rebekka og foreslo at vi tok et glass kald Chablis i stedet. Intet svar. Så prøvde jeg å ringe og avlyse. Intet svar. Så da måtte jeg bare hive meg inn i løpetøyet og gjøre meg klar, og 6,38 kilometer ble tilbakelagt i roooolig tempo. Men de ble iallfall tilbakelagt! Det var ganske mye for en som desperat prøvde å unnslippe 🙂 Og så ble det et lite glass vin etter turen i stedet 😉

Jeg har ikke hatt tid til å lage treningsplan mot halvamaraton enda, for dere som venter på det. Denne uka jobber jeg også med å bare orke å løpe opp i mot en mil, så starter jeg straks for fullt!

Fortsett å nominere hverandre, forresten. Jeg avgjør vinner nummer to i kveld 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

6 svar til Småprat;)

 1. Tina sier:

  Ha,ha smart av Charlotte å ikke svare deg:-)) så fikk du jo løpeturen + vin. Dobbel glede med andre ord. Ha en nydelig dag:-)

 2. Elisabeth sier:

  Er det karbohydrater i Nespresso`en? Da er den vel litt spesiell vil jeg tro. Fløten gir jo ikke så mange karber…

 3. jeg spiser rundt 300 g karbs om dagen. litt forskjell :p

 4. Hjelp?? Karbohydrater i Nespresso? Da er jeg virkelig ute og kjøre…
  Kunne du tenke deg å dele innholdet i svaret fra Nespresso?

 5. Heidi sier:

  Hvorfor all denne karbsen i nespresso ???
  » Ny» type kaffe de bruker ?
  Eller har du 3 dl fløte i 😉

 6. Jeg har googla litt rundt, og oppdaga at Dolce Gusto kaffe noen steder kalles Nespresso. (Begge eies av Nescafe.) Noen av dem vet jeg er søta, i alle fall de melkeblanda.
  En kapsel Nescafe inneholder ca 5,5 gram kaffe, så jeg kan ikke tro anna enn at de må ha feilinformert deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s