Og vinneren er…

Så flinke dere er til å nominere! Bra jobbet 🙂 Flere av dere nominerer Anne GS, og jeg er helt enig! Anne har Lupus, og Anne, din historie gjorde sterkt inntrykk på meg da jeg leste bloggen din tidligere (har du fortsatt bloggen?). Anne, send meg din adresse og en liten ønskeliste på 35 dollar til fristendelavkarbo@yahoo.no!

Men, jeg synes det er så koselig å dele ut litt, og jeg er jo bare en enkel sjel som blir truffet i hjerterota stadig vekk. Og det er jo lov å sende noen små oppmerksomheter også 🙂 Elisabeth, jeg vet godt at jeg har tjent iherb-penger på grunn av deg 😉 Men kommentaren din på fredag traff meg så, og jeg vil gjerne sende deg en liten gave. Elisabeth skrev:

Truly blessed, et uttrykk som berørte meg sterkt da du skrev det. Lenge siden det har vært framme i bevisstheten min. I går hadde jeg en sterk opplevelse av at det var tilstede, at det hadde vært der for min mamma. Jeg besøkte henne på sykehuset i går, etter et hjerneslag. Noe som kom som lyn fra klar himmel. Og hele dagen kjente jeg på uendelig stor takknemlighet oppe i hele situasjonen: hun har sin førlighet, kan klare seg selv. Omfanget av skaden er begrenset, hun har blitt langsommere og har fått afasi (problemer med å uttrykke seg),Men takknemligheten over at det tross alt var begrenset skade er stor. Så jeg kjenner sterkt at hun ble velsignet med en engels hånd da dette skjedde.
Rart å se sin mamma i en sånn situasjon. Og pappa ved siden av med sin fortvilelse. Men likevel var det fredelig, og mye håp. Veien videre blir annerledes, men likevel ikke umulig.

Så min dag i går startet med din sterke berøring med ordet “blessing”, før jeg hadde besøkt mamma. Og det ga meg en underlig fred gjennom dagen. Takk:)

Elisabeth, jeg har tenkt på deg, og håper det går bra med mammaen din!

Ingvild, min skjønne utenlandsfarer! Jeg vil gjerne få sende en liten ting til deg også! Ingvild skrev:

For en flott konkurranse Cecilie!:)

Jeg er glad for at jeg begynte å lese bloggen din når jeg begynte å spise lavkarbo, for den har gitt meg inspirasjon og styrke til å fortsette.
Jeg er glad for at jeg har mindre hodepine, for at magen min er stabil og glad, for at søvnen min er bedre, for at jeg har gått ned i vekt, for at blodsukkeret mitt er stabilt, jeg er rett og slett så glad for lavkarbo!
Jeg er glad for kjæresten min, som er en fantastisk snill, god og ikke minst tålmodig mann.
Jeg bir så glad når jeg tenker at om en uke skal jeg hjem til Norge og familien min, hunden min og vennene mine. Ei av mine beste venninner har termin snart, og jeg krysser fingerene for at lille guttebassen kommer ila. de to ukene jeg er hjemme. Og jeg er glad for at to andre gode venninner har to små gutter også, og at jeg skal få kose og dulle med dem:)
Jeg er glad for at jeg var på jordbærplukking i går, i gårkveld spiste vi jordbær meg fløte og sukrin, og i dag skal jeg lage lapper med jordbær og krem til.
Jeg er glad for iherb og alt det supre man kan bestille derfra.
Jeg er glad for at jeg skal lage sjokolade i dag, og spise den med kjæresten mens vi ser en film.
Jeg er glad for at jeg har så mye å være glad for!:)

Og jeg må ha med en til. Jeg blir alltid SUPERGLAD når noen har begynt å løpe på grunn av meg 🙂 Det har nemlig Anna gjort, les bare her:

I dag sto jeg faktisk på kjøkkenet og tenkte: ” Jeg er så utrolig glad i livet mitt”. Jeg hadde lyst til å poste en jublende oppdatering på FB, men lot det være, i frykt fremstå som sånn “kvalmt lykkelig”. Men her kan jeg jo få utløp for min glede :-)
Og vet du, litt av denne gleden er din fortjeneste. Oppdaget bloggen din for 2 uker siden, mens jeg leste meg opp på LCHF. Startet for 8 dager siden.
Og i dag har jeg jogget 3 km. Var helt utkjørt etterpå. Er jo ikke noe å slå i bordet med i forhold til andres bragder, men en plass på bloggen din sto det at du startet med 2.5 km. Og nå jogger du MIL!! Jeg ble så utrolig inspirert.
Min lille gutt er 3 mnd i dag, og kjæresten min kommer bestandig hjem fra jobb med et stort smil og en god klem, glad for å være hjemme hos oss igjen. Jeg blir så varm i hjertet mitt ❤
TAKK for at du forteller om hvordan du klarer å gjenomføre din livsstil, slik at vi andre kan «herme», og dermed berike vårt eget liv.  :-)

Dere, jeg lover at jeg ikke er spesielt snill eller omtenksom, bare spør far i huset her 😉 Men jeg har virkelig tro på å gi, og det er viktig for meg. Jeg er nok litt inspirert av The Secret i sjela! I vinter fikk jeg for øvrig en bok med Raw food-kaker fra Cappelen. Jeg har alltid følt at den burde vært Silje sin, og denne uken fikk hun en liten gave av meg i posten 😉 Dere som liker Raw food, får følge med på Siljes blogg etter sommerferien, kanskje dukker det opp noe søtt. Forøvrig har hun akkurat lagt ut noen flotte kakeoppskrifter!

Anne, Elisabeth, Ingvild og Anna, send meg adresser 🙂

Og til dere alle, ha en nydelig kveld!!

Klem, C♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

12 svar til Og vinneren er…

 1. Ingvild sier:

  Så koselig, tusen takk! Det er veldig hyggelig av deg, Cecilie!:) Jeg setter så pris på deg og bloggen din! Jeg er innom her hver dag, MÅ lese innleggene dine. Du gir oss så mye, og nå får vi til og med gaver! Tuusen takk!:)
  Og veldig hyggelig av deg å gi Anne, Elisabeth og Anna gaver også!

 2. vell fortjent!!! ❤

 3. Elisabeth sier:

  Tusen takk, skjønne menneske. Du er virkelig en vakker sjel. Ja, du er selvsagt også et hverdagsmenneske med alt det medfører av svingninger. Men gjennom denne bloggen er det ikke vanskelig å kjenne din oppriktige tilstedværelse i livet. Både for deg selv og de menneskene du møter på din vei. Og det inkluderer oss som besøker deg her, føler jeg.
  Hyggelig med gavedryss til de andre også. Må si at det er utrolig mange som deler mye her inne. Som kommer med sterke historier som både inspirerer, gleder og gir ettertanke. Og det er dIn fortjeneste, Cecilie. Du setter grunntonen her inne:)

  Takk, det går forsåvidt bra med min mamma. Alt er stabilt, men kanskje en ørliten bedring. Hun er fortsatt på sykehuset, og det planlegges rehabilitering. Små skritt framover, og jeg tror det vil føre frem sakte men sikkert. Og den freden jeg følte har vedvart, jeg har tro på at dette vil ordne seg på et vis.

  • Skjønne deg, tuuusen takk for varme ord! Jeg setter enorm pris på det!

   Godt å høre om mammaen din! Jeg har tro på den roen du kjenner. Noen ganger føler man instinktivt ro og at det kommer til å gå bra. Takk og pris, for det hjelper virkelig i vanskelige situasjoner. Håper du og dine får en nydelig sommer likevel! Men du, du må sende meg adressa di, da 😉 fristendelavkarbo@yahoo.no God, varm klem 🙂

 4. Catrine sier:

  Dersom du på noen måte ønsker å skjule at du er et godt menneske, gjør du en dårlig jobb 🙂 Jeg løp en halv time i går, for første gang på jeg vet ikke hvor lenge. Bare på mølla, men likevel. Nå føler jeg at jeg kanskje skal klare å ta meg noen løpeturer i ferien også!

 5. MaritBE sier:

  Gratulerer så mye til vinnerne 😉

 6. Helena sier:

  Glad for at Anne vant 🙂 Og må gi litt ros til deg for din omtenksomhet for flere andre også!

 7. Oj, ble helt rørt her jeg nå! Har ENDELIG fått vært på Oslo – Kiel cruise med mann og de 2 minste barna(da turen vår i påske ble ødelagt etter 2t kjøring, og jeg fikk et lupus mage anfall..)) Vi kom hjem i dag, vi tok fly Haugesund- Oslo t/r denne gng for å lette turen litt, og jeg ble så overrasket når jeg hadde vunnet denne konkurransen. At dere flotte mennesker har nominert akkurat MEG, var kjempekoselig!! TUSEN TUSEN TAKK:..

  (og for dere som har lyst, er blogadressen min http://www.mylupusworld.blogspot.com)

 8. Line sier:

  Jeg kom på en ting jeg er veldig glad for: At jeg har mennesker som bryr seg om meg og som ville reagert dersom jeg ikke svarte på tlf eller åpnet døra i løpet av dagen. Jeg vet det nok ikke passer inn her, men bare føler for å dele med andre om hvor viktig det er at man bryr seg om andre. Min nabo over meg kunne ha blitt funnet død i sin leilighet hadde det ikke vært for at en venninne av henne bryde seg og stod på. Vi fant henne under sengen, blåslått og dehydrert, men i live. Hun hadde ligget der siden tirsdag kveld …

  http://meialucinor.wordpress.com/2011/07/08/ta-vare-pa-hverandre/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s