Og vinneren er…

Innlegg nummer 19! Katrine, som har bloggen Grønt for gresset ble den heldige vinneren av en handlekurv på iherb. Gratulerer så mye, Katrine 🙂 Katrine, send meg din handleliste og adresse!

Det er forøvrig min eldste, Sofia, som står for trekkingen her i huset! Jeg beklager at jeg ikke har svart på kommentarene til konkurranseinnlegget, men da ødelegger jeg nummereringen. Spesielt varme tanker til Tone og Elisabeth, men samtidig varme klemmer til dere alle.

Dere bringer tonnevis av hverdagsglede inn i livet mitt♥

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

7 svar til Og vinneren er…

 1. Grethe sier:

  Gratulerer! 🙂

 2. Lissi sier:

  Gratulerer til Kathrine 🙂

 3. ninabakke sier:

  Gratulerer 🙂

 4. Katrine sier:

  Oy.. Tusen tusen takk!! Ble helt målløs her jeg sitter:) Det er ikke ofte jeg vinner, så dette var morro!! Da skal jeg komme med en handleliste om ikke så lenge:)

 5. Tina sier:

  Gratulerer 🙂 jeg vant sist, veldig mye fint hos Iherb 🙂
  Kos deg.

 6. Veronica O sier:

  Takket være deg, har jeg i dag løpt min første sammenhengende kilometer! Tusen hjertelig takk for utrolig fin motivasjon, via bloggen din! 🙂

 7. Elisabeth sier:

  Gratulerer til deg Katrine, har vært inne og kikket på siden din:) iHerb har vanvittig mye deilig, har blitt helt avhengig av «Amerika-pakker». Spennende og deilig å få i posten. Trodde jeg hadde mistet en pakke jeg hadde bestilt. Lengste leveringstid ble faktisk 7 uker!!! Helt utrolig, men den kom altså etterhvert, og vanligvis går det ca 10 dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s