Skogsintervall

Det er så godt med ferie! Jeg har en travel sommer, men jeg har mulighet til å starte morgenene med trening, og det er jo helt fantastisk! Etter å ha levert minsta i barnehagen i dag, ble det en runde med intervaller i skogen på meg! Jeg er helt i lykkerus etter å ha løpt to dager på rad!
Jeg jogget først en rolig runde på to kilometer, før jeg kom fram til en relativt kort, men bratt bakke. Den løp jeg opp 10 ganger, hvert løp tok 20-23 sekunder. Bakken starter rolig, og så midt på blir den brått brattere, samt veldig steinete. Den er altså en utfordring for koordinasjon og muskulatur. Herlig!

Nederst i bakken tok jeg lange skritt for å komme opp i fart, og der det steinete partiet startet, tok jeg små, korte skritt hvor jeg bevisst landet på forfoten. Deretter jogget jeg rolig ned. Etter ti runder var rumpa og lårene helt gele, og gjennomsnittfarten tilbake til bilen lå på «hele» 6 km/t. Det hadde gått raskere å gå!

Jeg prøvde å ta noen bilder for å illustrere hvor svett jeg var etterpå, men jeg er håpløs på å ta bilder av meg selv med telefonen…

Jeg drar på joggetur usminket, altså!

Hmmm, jeg ser visst ikke så svett ut. All svetten har nemlig rent ned i bh’en, der den ikke synes 😉

Nå må jeg hive meg rundt, dusj, frokost og jobb venter. Og til middag i dag blir det salat! Jeg elsker salat!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Løping, Småplukk. Bokmerk permalenken.

14 svar til Skogsintervall

 1. Tina sier:

  Phu….. ble nesten svett av å lese dette jeg:-) Du er superflink. Idag startet jeg på jobb tidlig, så min økt blir ikveld, har ikke bestemt meg for om det nblir time eller jogging. Været bestemmer. Ser jeg på været nå, så blir det sikkert time:-) Ha en nydelig dag.

 2. Catrine sier:

  Gratulerer med vel gjennomført økt! Jeg har ikke løpt på det jeg husker heller, men har i alle fall trent en del de siste to ukene. Men jeg må komme i gang med løping igjen, så jeg er motivert til å løpe når jeg skal ha ferie! Joggesko tar jo ikke store plassen i kofferten, så jeg må bare sørge for å få brukt dem.

  Ser ut til at vi deler interessen for Frankrike. Jeg har også fransk mellomfag 🙂

 3. Birgitte sier:

  Bra jobba! Jeg melder meg på i gjengen frankofile med fransk mellomfag!

 4. ja hærlig er vell ordet. hørtes friskt ut! 😀

 5. M-A sier:

  Bakkeintervaller er helt for j…. akkurat når det står på, MEN etterpå er det superdigg:):) Kjører en sånn en i uka, og 2 siste ukene har jeg løpt 1,7 mil i terreng 1 gang i uka så føler meg i rute til september!

 6. Elin sier:

  Så flink du er. Og så fin du er på bildene, svett eller ei. En kan se på øynene dine at du har det godt med deg selv 😉 Jeg prøvde meg på lavkarbo jeg da, men det ble en gedigen nedtur foreløpig. Jeg har lyst til å prøve igjen da, men jeg skal ta det litt mer moderat neste gang. Jeg er ikke syk og ikke overvektig, så det føltes litt meningsløst å kutte ut alt av karbohydrater jeg liker så godt. Og så er jeg ikke så veldig glad i fet mat, så jeg slet litt. Syntes det ble et pes å tenke på å få til nok fett til hvert måltid. En «bivirkning» var dessuten at jeg la på meg en skikkelig bilring bare på noen dager. Så jeg tror jeg venter litt med å prøve igjen 😉 Ha en flott kveld!

  • Mange mener jo at et mer Fedon-kosthold passer fint for normalvektige og friske 🙂 Det viktigste er iallfall å kutte sukker, fint hvetemel og å innføre sunt fett!

   Det er et veldig fint kompliment du gir! Jeg lover at jeg ikke alltid er så veldig fornøyd, og da er det så nydelig at du ser meg slik! Tuuusen takk 🙂

 7. Så flink du er!
  Jeg har startet ferien, langt fra trim og treningsstudio. Neida, har tatt med både rockering og joggesko, så alt ligger til rette for å trimme litt. Problemet er bare at jeg ikke har fått utdelt «løpegenet» 😉

 8. Linn sier:

  Vettu, du er SÅ søt! Må alltid dra på smilebåndet når jeg leser inleggene dine! Nå blir jeg nesen litt sjalu på den superdama som du er. Her jeg sitter med sjokolade (fysj og fy!!!) og uten trening i hele 5 dager!!! 😉

  • Du er VELDIG søt du også! Men jeg er jo ingen superdame! Jeg spiser sjokolade nesten HVER DAG, 6 av 7 minst. Og jeg har trent minimalt i 7 UKER! Og jeg har noen flere kilo rundt midjen enn deg 🙂 Men er selvfølgelig søt 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s