Lavkarbo på reise

Vi fløy til Paris med Ryanair. Ryanairs konsept innebærer at de ikke deler ut mat ombord, men man kan selvfølgelig få kjøpt. Med rette mistenkte jeg at det neppe var noe lavkarbo-vennlig mat, og hadde smurt med meg smørbrød. Jeg lagde dette brødet (solsikkeruter), og lagde nydelige smørbrød med salat, ost og skinke. Det holdt oss mette til lenge etter at vi var framme!

Da vi skulle hjem igjen, ble det litt vanskeligere. Men hver morgen til frokosten tok jeg «tilfeldigvis» med meg en mini babybell-ost i veska, og på en butikk kjøpte jeg en pakke med små spekepølser. De samme som her:

Dette var forøvrig kveldsmaten på lørdag! Det er en hvitløksost, og litt av den samt fire slike små pølser satt som et skudd!

Nå fikk vi tid til å spise på flyplassen på vei hjem igjen, og der hadde de en fantastisk salat, så osten og pølsene kom ikke fram før til kveldsmaten. Men mer skal ikke til for å kunne komme seg gjennom mange timer uten et ordentlig måltid!

Hvor drømmer dere om å reise? Jeg drømmer om en tur til langt-borte-syden med mann og barn og New York på shopping med Einar!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

16 svar til Lavkarbo på reise

 1. mmm hvitløksost hørtes godt ut. jeg er en sucker for hvitløksbrød. bruker nå mandelbrød eller kokosbrød med hvitløsksmør ;D

 2. Pauladesign sier:

  Jeg kunne tenke meg å reise til India. Indisk marked med masse krydder og urter og metervis med flotte stoffer. Ellers hadde jeg ikke sagt nei takk til en tur til New York på shopping.
  Ellers hadde en London tur » sånn i bakgatene» hvor alle de rare butikkene er, vært artig.

  • I hear you 🙂 Drømmer om en liten jentetur til London jeg nå 🙂 Hadde vært herlig! Jeg lengter ikke til India (enda), men kanskje Mauritius, Thailand, eller lignende 🙂

 3. Birgitte sier:

  Jeg vil til de franske alpene på sommerstid med hele familien! Jeg har vært der masse på vinteren, elsker telemarkkjøring, men inspirert av boka «Fjellbarna» drømmer jeg om fotturer mellom sjarmerende franske alpebyer og noen dager på sommerski med store og små! jente-shoppingtur til New York! romantisk tur m mannen til Roma. og teller ned til jente-julebordtur til Paris i november!!

 4. Marianne sier:

  Turen går til Kypros – og eg har begynt å gruble på det med maten. Der finst jo god yoghurt, nøtter, oliven, ostar og ikkje minst gresk salat. Dette kan jo lett gå bra :o) Smart tips, det med Babybel på lur. Drøymer om Libanon. Har vore der to gonger, og ynskjer meg dit igjen.

  • Jeg synes stort sett det går fint med maten, jeg! Det er jo som du sier 🙂 For min egen del blir det kanskje litt ekstra mat gjerne, og litt mer kos, men jeg skeier ikke helt ut. God tur!

 5. Malin sier:

  Er det lov å ha med egen mat på fly? Skal til NZ på torsdag, og har selv lurt på hvordan jeg skal klare meg på en 30-timers flyreise uten lavkarbovennlig mat!

  • Ja, det er lov! Jeg anbefaler deg å lage med noe svært mettende, gå for eksempel inn til Tina på etlivpalavkarbo.blogspot.com, og se på alle pannekakerullene hun har laget i det siste. Superenkelt! Det lages av egg og fløte, og fylles med hva du vil, for deretter å rulle det godt sammen og pakke det inn i sølvpapir! Det var jammen lang flytur! Ha en riktig god tur!

 6. Lissi sier:

  Drømmen min er nok også shoppingtur til New York med mannen.. Vi har sagt til hverandre at vi skal prøve å få det til i løpet av de neste fem årene :)) Må bare spare litt masse, masse penger først og det er dårlig kombinasjon med oppussing av hus 😉 Vi får se hva som er igjen når vi er ferdig..hehe..

  Ellers teller jeg ned dager nå til vår famile ferietur i år.. Den går til Polen (Gdansk, Sopot og Gdynia). Skal reise sammen med ett vennepar m/barn som er de to minstes bestekamerater fra barnehagen..Gleder oss veldig 🙂 Skal blir SÅÅÅ godt med ferie 🙂 Ellers planlegger vi faktisk også overraskelsestur på eldstejenta til London med meg og mannen i november (bursdagpresang til henne)..Hun har så veeeldig lyst å reise til London -og da får vi jo ett lite avbrekk med bare henne og 🙂

 7. Å, Lissi, du skal jo masse fint! Heldige eldstejenta 🙂 Vi skal også til NY innen fem år, for da blir vi nemlig førti, så senest da! Men jeg vil ikke reise dit på lavbudsjett 😉 God ferie!

 8. Astrid Lj.S. sier:

  jeg har valgt å reise til Polen noen ganger på LCHF hotell. Det ligger syd i Polen i et kupert fjell område med satsing på fysisk aktivitet og frisk luft (vel det har vi jo her i norge også…) Det er så deilig å bli servert mat uten å tenke på om det er rett eller ei. Slippe å lage og slippe å vurdere. Det er ferie.
  Det hele resulterte i at jeg har tatt initiativ til å lage en gruppereise, http://www.lavkarboreise.no den første går av staben i oktober. Så spre det glade budskap og bli med

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s