Titt-tei

I går spiste jeg frokostlunsj i Oslo! En nydelig rekesalat på Litteraturhuset, med store, ferske reker. Etterpå tuslet jeg ned på butikken TING (rett ved Mulberry butikken…), og kjøpte meg en boks til å ha vaniljepulveret mitt i. Jeg gikk IKKE inn på Mulberry (for det har jeg tenkt å gjøre en gang jeg har penger i lomma ;)), men gikk til togstasjonen og reiste glad og fornøyd hjem igjen.

Jeg satt på med pappaen min inn til Oslo, og i bilen pratet vi om… sukker! Fortsettelse følger!

Etter å ha spist tunfisksalat til frokost her om dagen, har jeg hatt så lyst på, så i går ble det hjertesalat fylt med tunfiskrøre til middag for meg. Einar besvimte av lukta av tunfisk, og bedre ble det ikke da jeg toppet det hele med oliven. Så Einar og jentene fikk annen mat. For en bortskjemt gjeng!

I morgen reiser Sofia en uke til sør-Frankrike med kusina mi, så i går kveld måtte vi ha kosekveld med henne. Vi så en film som het To på rømmen. En skjønn film! Severdig for dere med barn 🙂

Oppskriften på tunfisksalat kommer senere i dag. Men såååå dere, så tar bloggen langhelg, for Einar og jeg skal ha en romantisk helg♥

Ha en nydelig dag!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

4 svar til Titt-tei

  1. Siri sier:

    Skal dere reise bort?? Jean og jeg drar på hotell tur til oslo i dag, men det vet han ikke enda;) Jeg gleder meg masse. Kos dere ❤ ❤ ❤

  2. Linn Helen sier:

    Åh, skulle ynskja eg likte tunfisk – det virkar så praktisk! Men, det er jo både tørt og rart… Hehe!
    Kosa deg med romantisk helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s