God lørdag!

I dag skal jo noen av dere ut å løpe! Lykke til! Jeg skal i bryllup på Hankø. Jentene og jeg sitter og spiser sjokolade for harde livet, før vi må hive oss rundt og gjøre oss klare. Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg, men jeg har iallfall kjøpt nye smykker til å ha på!

Det nærmer seg to år siden vi giftet oss. Da så det slik ut:

Jeg importerte mine kusiner og min bestevenninne, og sammen ordnet vi alt. Mannen til kusina mi lagde salat til oss, vi drakk champagne, krøllet hår, sminket og hadde det utrolig hyggelig. Bryllup er gøy!

Jeg er fortsatt ikke helt i slag, men jeg la meg til å sove klokka ni i går, så jeg føler meg iallfall bedre nå!

Forresten måtte jeg teste ut den bevegelighetstesten jeg la ut en gang til. Det var en enorm forskjell! Det gjorde fortsatt litt vondt i det ene låret, men det er helt utrolig hvor lite som skal til før muskulaturen mykner. Den øvelsen skal jeg fortsette med! Forøvrig er det vel typisk at jeg måtte bli syk nå som jeg endelig hadde fått på meg løpeskoene igjen. Til dere som skal løpe halvmaraton i Oslo: jeg har ikke gitt meg! Jeg stiller til start 26. september, og snart skal det handle mer om løping her igjen. Trenger du litt inspirasjon, kan du klikke deg inn på kategorien Løping til høyre på sida mi!

Ha en nydelig dag dere! I løpingens, kjærlighetens og livsnytelsens tegn!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

16 svar til God lørdag!

 1. Elisabeth sier:

  For en vakker brud, og brudgom. Koselig med bryllup, og viktig med markeringer i livet. Merket det selv da min ynste ble konfirmert nylig. Da var det lenge siden siste store markering, og det ble så hyggelig.
  Min «dille» om dagen er dine fløtekarameller. De er bare så utrolig gode. De ligger i fryseren, og en bit er akkurat spiseklar når jeg kommer opp fra kjelleren med den. Liker den kalde konsistensen med litt motstand…
  Så jeg lager fudge/karameller når jeg har fløte som ser ut til å gå ut på dato, og i går hadde jeg nok til 2,5 porsjoner. Herlig, og fryseren fylles:)

  Ha en strålende dag i bryllup, regner med du selv blir strålende. Kanskje har du fått dine nye sko?

 2. Line sier:

  Så fin du var 🙂
  Nydelig kjole også 🙂
  Håper du får en strålende dag i dag 🙂

 3. -m- sier:

  Strålende bilder. Koselig med sommerbryllup. Jeg skal i bryllup i august og har allererde begynt å spekulere på hva slags kjole jeg skal ha på. Må jobbe litt med overarmene i sommer, slik at de blir litt fastere:)

  Ellers mottok jeg pakken med sjokoladekake du sendte, fristende saker. Tuuusen takk:)
  Synes ikke jeg gjør annet enn å gå på ulike avslutninger om dagen, kanskje det ville vært en ide å ta med kaka på en av disse…eller kanskje rett og slett lage den i dag, nettopp fordi kake er kjempegodt:)

  Kos dere i bryllup, Hankø er jo en nydelig plass! Ps. bra du er i bedre form:)

 4. Ida sier:

  Så fin du var! 🙂

 5. Vivian sier:

  Nydelig brudekjole og en nydelig brud 😀 Kos deg i bryllup.

 6. elsker kjolen! kjempefin!! 😀 jeg får alltid så lyst å gifte meg når jeg ser brudebilder 😉 ha en fin lørdag

 7. Linn sier:

  Håper du hadde en nydelig lørdag med bryllup. Hankø er fantastisk!
  Så nydelig du var på bryllupet ditt forresten! 🙂

 8. MaritBE sier:

  Så vakker du var 😉

 9. Takk, alle sammen 🙂 Jeg elsket kjolen min, og den ble sydd på bestilling til den nette summ av 1600,- fra jkdress.com. Der har de masse fine festkjoler også, verdt en titt!

  Lørdagens bryllup var fantastisk! Det ble en utrolig fest 🙂

 10. Birgitte sier:

  Vakker brud! Alltid gøy med bryllup.

 11. Birgitte sier:

  Og jeg er imponert over bryllupskjolekuppet ditt til 1600 kr!! Tenker litt beskjemmet på de over 10.000 kr jeg brente av på min kjole i sin tid. Forsvarte det med at jeg skulle gjøre den om til vanlig selskapskjole etterpå, men det er noen kilo siden det var realistisk gitt:)

  • Haha, sånt skjer 🙂 Jeg må bare fortelle at kjolen min er helt fantastisk pent sydd! Mammas venninne, som i sin tid var modell for blant annet Diors brudekjoler – den gangen haute couture var nettopp det – sa at min kjole var langt penere og mer profesjonelt sydd! Ganske fantastisk!

 12. Grete sier:

  Etter to måneder på lavkarbo tror jeg at jeg tør prøve brudekjolen jeg brukte for 9 år siden. Har gått ned 6 kg og veier nå samme som da Frode og jeg giftet oss. Du er en inspirasjon Cecilie og jeg gleder meg til sommerjobben din er over. 🙂

  Grete

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s