Selvmedlidenhetsblues

Når man er syk OG har barn, så kan man ikke bare grave seg ned. (Dessverre). Mannen min reiste på jobb før halv syv, og dermed måtte jeg opp. Eldstejenta klarer seg godt selv, men minsta må leveres i barnehagen.

Og da, når jeg først har levert i barnehagen, så klarer jeg jo å slepe meg inn på butikken… Da jeg var syk som liten kom mine besteforeldre alltid innom med blader og godteri, og det ligger dypt forankret i meg.  Når man er syk, er det lov å kose seg. Så jeg sjanglet altså like godt inn på butikken og kjøpte litt mer eller mindre ok snop:

Nøtter med krydder på, og under ligger det seks yoghurtnøtter som er svært høykarbo. Pepsi max. Har alltid lyst på brus når jeg har halsbetennelse, gitt. VG. Ikke fordi dagen ikke er den samme uten, men fordi det handlet om lavkarbo. To «sannhetsvitner» med positive historier, samt advarsler mot å spise ekstrem lavkarbo.

Jeg lagde osteknekkis av Kavliost for første gang. Veldig lettvint, men jeg er ikke så glad i de ostene. Neste gang skal jeg prøve med greddost. Noen som har erfaring? Oi, jeg hadde visst bestilt fra iherb for to dager siden, ikke i går! Snacks til jentene: browniebars laget på havregryn, gummibjørner og drops fra yummy earth. Samt solkrem til Mira og lypsyl med solfaktor og farge. Alt dette for under 200 kroner! Brow shaper er jeg spent på! Små voksstrips og en olje til å smøre på etterpå. Cashewnøttsmør er til Sofia, som skal få prøve å lage et forenklet sjokopålegg, kokosolje uten smak til å steke i, og kakaosmør som er super på tørr hud. Også under 200 kroner.

Nå venter jeg på Rachel Ray show… Så kjedelig det er å være syk. Henger jo bare rundt på nett og ser på tv, og har spist opp nøttene og drukket opp brusen. Haha, er full av selvmedlidenhet her nå 🙂

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i iherb. Bokmerk permalenken.

21 svar til Selvmedlidenhetsblues

 1. Catrine sier:

  Det er lov å syns synd på seg sjøl når man er sjuk! Riktig god bedring!

  Catrine

 2. Linn sier:

  De søtsakene til jentene dine, inneholder de kunstig søtning? Hadde vært innmari kjekt å prøve ut noe sånt til lillegutten min:)
  vurderer å kjøpe vg idag jeg og, men begynner igrunnen å bli litt matt og lei av å lese det samme sprøytet uke etter uke av de samme folkene..

  Du har en fantastisk blogg forresten!
  🙂

  • Takk! Nei, de gjør ikke det! Yummy earth er økologisk, bruker naturlige søtstoffer og ekstrakter fra frukt. De har kjærligheter også! Det er altså ikke sukkerfritt, men et bedre alternativ enn mye annet 🙂 Akkurat nå måtte jeg smake et drops, og det er veldig godt. Ren smak, sikkert litt uvant for endel barn. Jentene elsker kjærlighetene!

   De barene er tursnack/ sjokolade her hjemme. En bar inneholder 50% karber, men de kommer fra produkter som havre og brun rissirup. De smaker helt utrolig godt!

   • Linn sier:

    Da har jeg lagt inn en bestilling på iherb igjen. Begynner å bli en vane, hehe!
    Takk for tipset om barnesnopet, ble både gummibjørner og kjærligheter og litt sånt – og så fylte jeg opp med andre ting.

    håper du føler deg bedre nå!
    😀

   • Ikke bedre enda 🙂 Jeg som ikke er vant til å være syk! Jaja 🙂 Håper snopet faller i smak!!! Så fin bloggen din er 🙂

 3. Frida sier:

  Bli fort frisk! Og kos deg på veien dit. Det er lov 😀

 4. Ida sier:

  Terskelen min for å spise usunne ting er utrolig mye lavere om jeg er skikkelig syk. Sist gang ble det en halv pakke per-kjeks (mest fordi det var det eneste jeg orket å spise og som ikke kom opp igjen…), og så hadde jeg konstant lyst på godteri. God trening for den noe ikkeeksisterende selvdisiplinen min, gitt!

  God bedring! Kjedelig å være syk, da er det lov å synes synd på seg selv 😉

 5. Einar sier:

  Skulle ikke du sove..!!!!!?

 6. aaaw! gooood bedring :*

 7. Susanne sier:

  Så kjedelig at du er blitt syk! Håper du blir fort frisk igjen. God bedring!! 🙂

 8. -m- sier:

  Huff da, håper at du snart føler deg bedre og kvikkere. Jeg må bare dele min værste opplevelse ever…ikke en så delikat opplevelse, men er dog en opplevelse og erfaring rikere.
  Etter nøyaktig 6 mnd på strikt lavkarbo, skal jeg øke mengden noe. Det er greit. I går spiste jeg som vanlig egg til frokost, slurva med lunsj, knaska ulike nøtter jevnt over flere timer…lang dag på jobb..og skulle på en avslutning..og de er det mange av i disse dager. Der ble det servert hot spicy mat selvfølgelig med no karbo i, men syntes at jeg var flink og spiste moderat mengde. Toppa det hele med litt mørk sjokolade og knaska flere nøtter på kvelden (var tilbake på jobb..) Oki, magen slo seg totalt vrang, full stopp. Har ikke opplevd lignende og sov ikke 1 minutt i natt. Var førstemann i køa på apoteket i morges for å få tips til å få tilbake livet mitt. Har ikke vært med på makan. Alt vel nå, fremdeles vondt i magen og oppblåst, men ALDRI MER! Det er selvsagt en kombinasjon av at magen og tarmer? er vant til karbo og ikke minst så spicy mat, men jeg lurer på om nøttende gjorde at magen var så tråkk??

 9. Helene sier:

  Hvordan lagde du de osteknekkis av Kavliost?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s