Nettshopping- min favorittsyssel når jeg er syk!

Jeg er syk! Som vanlig har jeg løpt halvnaken rundt for tidlig på året, og pådratt meg sommerens halsbetennelse. Jaja, for en gangs skyld ble jeg syk før ferien min! Det er noe sårt og vemodig i det, for dette er siste uka med elevene, men jeg skal iallfall karre meg ut til avgangsseremonien i morgen kveld.

Det positive er at i det ferien starter er jeg frisk igjen, og da blir jeg en opptatt dame. Jeg har jo et prosjekt på gang, og årets sommerferie blir fylt av jobbing for min del, men med noen småturer. Allerede neste helg går turen til Paris med min kjære!

Men så, over til det viktige her: hva gjør jeg når jeg er syk? Jo, jeg handler på nett… To par sko er på vei over atlanteren nå. Husker dere disse?

De er på vei! Jeg er litt usikker på størrelsen, for heels.com har en annen størrelsestabell enn den vanlige internasjonale. Kryss fingre! Jeg trengte også noen wedges, og bestilte disse:

Jeg er litt bred i hælen, så jeg håper virkelig ikke at jeg har gjort to bomkjøp! *Kryss fingre*

I tillegg er det noen pakker på vei til meg fra iherb… Solkrem til barn, Weleda burncare, shampo og balsam, godteri fra Yummy earth til jentene, flere Clif kids bars, lipgloss, ansiktsscrub, voksstrips til øyenbryn (uæææ), kokosolje, kakaostick til huden, cashewsmør… Puh!

Ettersom dere har vært så fantastiske og brukt min kode når dere har handlet på iherb første gang, har jeg kun betalt for frakt på flere av bestillingene mine. Jeg er så takknemlig! Tenk, jeg tenkte egentlig at det ikke var noe vits i å legge ut koden min, ettersom så mange andre bloggere har gjort det. Men snart har 130 stykker brukt den! Helt utrolig! Del ut kodene deres, folkens!

Tre ganger har jeg forresten brukt overskuddet på å kjøpe ting til dere fra iherb. Jeg skal legge ut en ny konkurranse snart 🙂 Vi elsker konkurranser, gjør vi ikke?

Forøvrig skal jeg ikke shoppe rundt på nett i dag. Jeg skal kun bestille flere kapsler fra Nespresso, men det er strengt tatt ikke shopping 🙂 Ha en nydelig dag!

C 🙂

 

 

 

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

10 svar til Nettshopping- min favorittsyssel når jeg er syk!

 1. Ida sier:

  Krysser fingrene! 🙂

 2. likte den øverste lilla skoen. nettshopping er digg syk eller frisk. hehe

 3. Ingvild sier:

  Kule sko! Synes det er godt gjort aa bare kjoepe to par jeg, naar man synes synd paa seg selv er det lett aa handle mange par sko! God bedring:)

 4. Og DER fikk heels.com en ny kunde gitt 😉 Jeg skulle jo aldri blitt informert om denne nettsiden overhode, komme r til å gå amok. Men, men gjort er gjort og sett er sett, nå gjenstår bare shoppingen 😉 Kule sko du hadde valgt deg ut da 🙂

 5. Pauladesign sier:

  Første gang jeg shoppet på Iherb så brukte jeg koden din. Lokalt liksom 🙂
  Lykke til med sko bestillingen de var kjempe fine og du, god bedring 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s