Lesverdig om artikkel i Aftenposten

Dette må dere lese!

4M-klinikken har skrevet et svært godt svar til oppslaget Aftenposten hadde om Andreas Eenfeldt for et par uker siden. De kommenterer utsagn fra både Eenfeldt og Christian Drevon, som også er intervjuet i denne artikkelen.

Nå er dette en blogg hvor jeg ikke har tenkt å kritisere navngitte personer. Men Drevon slipper ikke unna, dere får bare tilgi meg. Ikke for hans standpunkt ift kost og helse, men fordi han på ny slenger ut en kommentar om at motparten bare er ute etter å tjene penger. Han er tidligere klaget inn til PFU for å ha anklaget Dag Viljen Polyszenski for det samme i en Vektklubb-nettprat. Man kan være uenige om hvordan verden ser ut, men det er helt uforståelig for meg at en voksen mann, professor i den statlige ernæringslæres ånd, tillater seg å slenge ut slike nedverdigende kommentarer i stedet for å fokusere på sitt eget budskap.

Eller står budskapet så for fall at budbringeren tenker at angrep er det beste forsvar?

Hele artikkelen kan dere forresten lese på bloggen LavKarboLiv, drevet av Ronnie Mathisen.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

6 svar til Lesverdig om artikkel i Aftenposten

  1. Ingeborg sier:

    Tusen takk for så oppløftende ord=)=) ❤

  2. Yoyo sier:

    Artikkelen til 4M klinikken er knallgod spør du meg! Jeg leste artikkelen i Aftenposten og må si at jeg satt å smålo. Han kjekke Drevon har noen gode argumenter. Nei det har han absolutt IKKE! Argumentene hører ikke noe sted hjemme. Han er rett og slett usaklig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s