Ny tallerkenmodell i USA

Kostdoktorn skriver i dag om den nye tallerkenmodellen i USA. Hele 2 millioner dollar kostet det å utvikle denne, og det gjør «Fathead» Tom Naughton et morsomt poeng av, her:

http://www.fathead-movie.com/index.php/2011/06/06/the-usda-explains-my-plate/

Hvis jeg skal komme med én liten kommentar i forbifarten… Protein står nevnt som eget ord, i stedet for proteinrike matvarer. De andre matvaregruppene, med unntak av dairy (meieriprodukter) er mer eller mindre karbohydratrike. Men hvor står fett? Hvis du spiser magre meieriprodukter, hvor skal fettet komme fra? Uansett hva du synes om LCHF, må kroppen ha fett – det er det som smører maskineriet vårt!

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Lavkarbo. Bokmerk permalenken.

7 svar til Ny tallerkenmodell i USA

  1. så at det hadde kommet en tallerken i stedet for pyramiden. helt ok liksom for folk flest.

  2. Jane sier:

    Det var lige netop min tanke: Hvor er fedtet? Jeg tror det er dømt ude!

    Tragisk…

  3. Tilbaketråkk: Dum dummere dummest! | Lines skriblerier om alt og intet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s