Lykke!

Å, jeg er så lykkelig! Jeg har nemlig jogget en liten tur! Ikke så langt, 5,5 kilometer, med helt ok tempo. Det er så DEILIG å komme litt i gang igjen. Og denne gangen holdt magen seg innenfor bukselinningen! Tenk, det skal ikke mer enn en løpetur til før kroppen kvitter seg med litt vann!

Men dere, jeg kan jo se hva dere trykker på når dere er her inne. Hvorfor i all verden er det så mange som har trykket for å forstørre det bildet av meg som løper? -Herreguuuud, dere synes rumpa mi er stor, var det første jeg tenkte da jeg la merke til det. Uææææ!

Jeg har et lite prosjekt på gang som gjør at jeg har litt lite tid til dere. Jeg ferdigstiller nemlig årets årbok! Om en stor uke skal nemlig årets 10. klassinger følges ut, og årboka de har laget går ikke i trykken før jeg har kontrollert den om og om igjen. Så kvelden går nok med til dem og ikke dere 😉

Og vet dere, i går fikk jeg en avskjedsgave av mammaen til en elev! Se så fin:

Noen er så flinke til å finne gaver! Denne mammaen gir alltid gaver som passer til oss. I min kurv ligger det et nydelig lilla skjerf, bodyscrub og -krem (med kun naturlige ingredienser) og en åndelig bok av Deepak Chopra. Jeg er fantastisk heldig!

Ha en nydelig kveld 🙂

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Morgenprat. Bokmerk permalenken.

21 svar til Lykke!

 1. S sier:

  du er superflink til å løpe!
  motiverer meg til å komme meg ut altså 🙂

 2. Mari:) sier:

  Nå har jeg sett på bildet – og nei, du har ikke stor rumpe. Så grunnen må være en helt annen. 🙂

 3. Veronika sier:

  Haha, nå måtte jeg klikke på det – bare fordi du skrev som du gjorde.
  Men bare så du vet det; de ser ut som en million! 🙂

 4. Terje sier:

  Haha dette er vel kanskje ikke stedet for denne diskusjonen, men:

  1. Nei, ikke stor – kan en ikke kikke likevel?
  2. Er stor egentlig negativ, må det være det? Ikke alle liker knøtterumper 🙂
  3. Steg antallet som nå klikka på bildet en gang til, med over 100 %? 🙂

 5. -m- sier:

  Hehe, neida, vi så jo på den fine skogen du fortalte om:) Så godt at du er så smått i gang med løpingen igjen og at du er fornøyd selv! Det er den beste motivasjonen, tror jeg.
  Må skrive litt om min dag også, når jeg først er i gang:) Jeg har nettopp kommet meg hjem etter å ha vært med på Jentebølgen i Trondheim. Kjempeartig og selvom det har gått litt opp og (helst) ned med treningen i det siste, så jogga jeg meg inn på 31.56. Fornøyd med det og neste års mål er da selvsagt og goes without saying: Inn under 30 minutter! Jon Almaas var hare og jeg synes han er en morsom fyr, var på ett seminar tidligere på dagen hvor han var konfransier og holdt på å flire meg ihjel.
  Strålende fornøyd med dagen…og ikke minst at jeg kom i mål før ei jeg trudde var i mye, mye bedre form enn meg sjøl:) (er ikke større enn det altså) og løp hele løpet sammen med ei flott venninne. Godt å dele den positive opplevelsen med henne og ikke mist sykle innom en uteresturant etter løpet:)
  Nå ble jeg inspirert til å ta på joggeskoa videre og siden det har gått litt trått i det siste, hjelper det faktisk å lese om at andre ikke er robotperfekt de heller…og at man kan komme tilbake igjen og faktisk ha det artig og som du..glede deg over at du kom deg ut i skogen igjen:) Neste stopp er å logge seg inn på Facebooksiden og skryte litt der også…sånn er livet i sosiale medieverdenen, like it or not.

 6. Pauladesign sier:

  For en flott gave du har fått. Imponerende må jeg si.
  Jeg klikket ikke på bildet 🙂

 7. Elisabeth sier:

  Heldig er du, ja. Men du har vel tenkt tanken at gaven er vel fortjent også? Det du presenterer deg som gjennom bloggen tror jeg ganske sikkert er den du er. Og da forstår jeg godt at du får en så flott gave:) Og chopra er veldig bra. Har lest en del av han, mye til ettertanke og til å bli inspirert til å leve etter. Ønsker deg en strålende dag:)

 8. Karianne sier:

  Godt å høre at du har fått på deg joggeskoa igjen:) Og gaven var helt sikkert vel fortjent:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s